Timmi Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 poslednji dan u mjesecu, velika je sansa da sutra ne bude clan zvezde.
Nemanja Posrbica Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ne znam šta je sa Thompsonom, u prvom mu je Radonjić pružio podršku nakon par kvalitetnih poteza. Baš loš meč. Sem par Tejićevih driblinga i jedne dobre odbrane posta protiv Zubca, ništa video posebno nisam. Drago mi je da Simanić šutira loptu i kada ne ulazi. Kada si sam, šutiraj, pogotovo neko kao on ko ima ruku.
harper lee Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Nesto se skroz cudno desava sa Mekelom i Tompsonom. Mekel zauzima mesto na klupi Nasticu koji bi nam veceras dobro dosao da Cirbes malo odmori iako je i njemu i svima drugima jasno da nece ulaziti u igru, a ovo sa Tompsonom koji je bio odlican za ovo malo vremena koliko ga je Radonjic pustio da igra je cisto zajebavanje. Sve vreme je mantra da Tompson ima problem sa samopouzdanjem ali ja ne vidim kako planiraju da mu vrate to samopouzdanje ako nece igrati ni kad dobro pocne utakmicu.
harper lee Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 teraju ih da odu, i njega i mekela, to se dešava. šabani. Cudan nacin za teranje Tompsona, narocito ako se ima u vidu da ga je Radonjic par puta bas nagradio aplauzima posle nekih dobrih poteza.
SleeperSleep Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 (edited) pa koji je onda qrac u pitanju? Edited November 30, 2015 by ikar
dragance Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Mozda ima nekakav plan ("plan") da ga polako dozira i izvede dok je jos u pozitivnom ucinku, jer bi ako zasere upao u jos vecu rupu. Tako, mec po mec, sve duze i duze...pretpostavljam.
harper lee Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 pa koji je onda qrac u pitanju? Jebem li ga, nije mi jasno. Potpuno suluda situacija.
pbg12345 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ako je tako, to je zaista odlicna taktika. Evo sa gudurom je upalilo skoro, ne igra prvo da ne zasere nesto, a onda ga radonja uvede u drugom i ovaj izdominira protiv reala. Cenim da ce i vilijams tako u petak odigrati prvu cetvrtinu, pa posle klupa. Samo dozirano
salerokada Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 (edited) Simonović će do kraja sezone da igra po 30 minuta u svakoj utakmici? btw: ko će da leti iz ekipe kada se oporave Dangubić i Mitrović? Za Dangubića Simanić? Za Mitrovića? Edited November 30, 2015 by salerokada
pbg12345 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Uff, ko zna kako ce nam ekipa izgledati dok se vrati mitrovic. Posebno ako se preselimo u ec
pantelia Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Da se kojim slucajem Tompson nije povredio u prvom? Ili je to, ili je nesto zasrao na poluvremenu, ne vidim razlog da ga posle pruzanja podrske Radonjic preobuce u majcu.
Gutterball Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Radonjić je pohvalio borbenost i veliku želju za dokazivanjem Rajana Tompsona, koji ne igra prema očekivanjima iako je doveden kao veliko pojačanje.
John Coltrane Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) To mi zvuci kao ono "dobar je on decko". Edited December 1, 2015 by John Coltrane
levi Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) Užas Nije se povredio. pitali su Radonju, kaže dobro je počeo, a onda, aaaa mmmm jaaa sam tako vodio utakmicu do kraja.. i dobro se završilo. Znači, viša sila Edited December 1, 2015 by levi
Recommended Posts