Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

da nismo oterali simpaticnog debeljka, imali bi san snova svakog postenog cigana - timčinu od 5 čamuga u startnoj postavi. e moj čo...

dok komšije uvoze neke lažne, afroungarofince

Edited by yolo
Posted

Za oba ova Mičela piše da dolaze u Partizan na Vikipediji.

Posted

Tradicionalno dobro obavesteni Blic pise da dovodimo klasicnog trpaca Toni Micela. Poceo sezonu u Crvenom oktobru, i na nekih 6-7 odigranih utakmica imao prosek 25 poena otprilike, a onda otisao.

Igrao je za Trento prosle sezone, bio MVP Serije A. U plejofu je imao momente dominacije, ali je umeo da se ponasa kao klinac koji se naljuti na drugare pa odnese loptu kuci. Osebujan karakter. Ne verujem da ce taj u Zvezdu, a ne znam i sta ce vam pored zivog Millera.

Posted

O njemu se pisalo pre dolaska milera a dok smo cekali tomasa. Verovatno recikliraju da bi imali o cemu da pisu...

Posted

Igrao je za Trento prosle sezone, bio MVP Serije A. U plejofu je imao momente dominacije, ali je umeo da se ponasa kao klinac koji se naljuti na drugare pa odnese loptu kuci. Osebujan karakter. Ne verujem da ce taj u Zvezdu, a ne znam i sta ce vam pored zivog Millera.

kao da je neki durgi covjek krenuo da odlucuje o pojacanjima u odnosu na onog od ljetos. s timskih kontrolisanih igraca smo presli na divljake koji igraju sami u napadu, vjerovatno da radonja ne mora previse da misli o napadu.

nekako su problemi i nekreativnost u napadu zamaskirali da ovaj tim ima uzasnih problema u odbrani, cak smo i velikoj pobjedi primili 80 poena.

Posted

Izgleda će stvarno dođe ovaj što se zubima hvata za obruče

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Izgleda će stvarno dođe ovaj što se zubima hvata za obruče

???

Posted

Toni Mičel. Tako sam načuo. Trebalo bi da je pouzdano

Posted

jel postoji neko ogranicenje koliko za jedan klub moze nastupiti igraca u prvom delu el? posto je nama igralo vec 15 igraca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...