Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Znaci Radonji jos fali samo neki 220 visok centar i bog da nas vidi... I da se vrati Luka naravno.

Edited by ducca

Ovaj sto se pominje valjda je neki skorer pre svega, koji ume da kreira za sebe, ne plej, mada ume i da doda. Neki Djenka tip igraca, reklo bi se, samo losiji defanzivac. Tako nesto bi bolje leglo na ovaj tim nego Tompson.

S tim što je bolji skorer od Jenkinsa. Green ako ikada završi u Evropi, trebao bi da bude ozbiljan igrač za EL standarde. On je u Sieni igrao nakon izlaska sa faksa i imao više nego dobre brojke, a nije baš lako promeniti sistem. Igrao je celu sezonu, a ne samo 10ak mečeva kako su neki mediji preneli.

I mene kao i Timmija čudi da ga je Denver isekao.

Znaci Radonji jos fali samo neki 220 visok centar i bog da nas vidi... I da se vrati Luka naravno.

+1

Све их продај Човаро, купи нам Леброна!

Jos par kubika igraca i kompletiracemo roster.

Realno, jedino pravo pojačanje do sada bio je Faking Ribaunder, direktna zamena za Kalinu.

Jos par kubika igraca i kompletiracemo roster.

nisu ludi iz uprave ljudi. prodace drva kad zima zagudi. tamo negde februara kad svi potrose zalihe a bukvi skoci cena upizdumaterinu.

kod nas se sve radi ciljano, planski. 

Oh

Edited by levi

verovatno bi se ubio od minutaze

verovatno bi se ubio od minutaze

audiras da je namerno iskrenuo zglob ne bi li izbegao ponizavanje od strane Radonjare?

ja mislim da je iskrenut zglob isto kao sto je sofo pokvario stomak pa nije putovao u valjevo.

ако сам добро разумио, Мекел је зглоб искренуо у Минхену

Iskrenuo zblob.

dr_evil_austin_powers.jpg

Ćoki je Ćoki. Karakter se ne menja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout