adasevic Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Drugi ne bi trebalo da nas zanima, bitno je samo da iz petog i sestog izvucemo nesto pristojno, a od Bayerna nije moglo bolje. Da vidimo sad sesti... Karsijaka je bolji izbor od Bajerna svakako. Uzeli su titulu sa 5 igraca, svi su se razisli, jedina su ekipa koja ima budzet tu negde ko i mi. Bajern ce da dovodi i dovodi, imaju Karija... KArsijaka nema imperativ Top16, Bajern ima. Al nema veze ceracemo se :)
Apollo Creed Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Karsijaka je bolji izbor od Bajerna svakako. Svakako da nije.
Timmi Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 sve bez laborala je zajebano. odose dvije sigurne pobjede.
Calavera Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Karsijaka ima ludacki home court, nisam ja ubedjen da bi tamo nesto uradili. Bayern ove sezone bio go kurac, sumnjam da ce se to mnogo promeniti.
Frank Pembleton Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Evo radonjić... "Naravno da sam pratio..." Poslato sa WC šolje by BVK
Apollo Creed Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Evo radonjić... "Naravno da sam pratio..." Poslato sa WC šolje by BVK
pantelia Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) U Stazburu Ali Traore i Tadija Dragicevic :D edit: grupa D bi bila vrhunska koska za nas za prolaz dalje. Jedino bi mozda B bila laksa za ulazak u prva 4. Edited July 9, 2015 by pantelia
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) U Stazburu Ali Traore i Tadija Dragicevic :D Ali Traore otišao u Limoges, a blizu je i Diot da ode. To su im dva vrlo bitna igrača, ako ne i najbitnija. Dosta zavisi od prelaznog roka Bayerna i Khimkija. edit. Njima je trener Collet koji će dugo biti sa nacionalnim timom. Edited July 9, 2015 by Nemanja Posrbica
harper lee Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Lepa grupa za igranje, o sansama za prolaz se moze pricati tek kad se formiraju rosteri. Ako bude gusto pustice nas Zeljko.
Nikodije Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Teza je grupa nego prosle godine, nema sumnje. Njima ce trener Collet biti odsutan, a nama ce faliti pet igraca otprilike, koji ce biti na EP.
Cane Vukic Prebranac Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 hvala :ziga: na strazburu. stize ladna osveta. И мени ово пало на памет :D Тешка група
Apollo Creed Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Prva sa Robijom u Pioniru. :misko: Edited July 9, 2015 by Apollo Creed
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Njima ce trener Collet biti odsutan, a nama ce faliti pet igraca otprilike, koji ce biti na EP. Nama je važno da nam novi stranci/igrači budu na okupu od prvih dana priprema, za ostalo ćemo lako. I pitanje je da li ćemo imati više od 2-3 reprezentativca.
Recommended Posts