Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Stimac. :lolol:  Kakav je to glupan, majko moja.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uruciti idiotu darvinovu nagradu.

Posted

glupo mi je ovo kenjanje po ljudini i joviću, zna se koje su njihove uloge i limiti, nisu oni krivi za to što nam je pogubljena pizda na klupi.

Posted

glupo mi je ovo kenjanje po ljudini i joviću, zna se koje su njihove uloge i limiti, nisu oni krivi za to što nam je pogubljena pizda na klupi.

Jovic ceo zivot igra pleja, ako on ne vidi nista osim centra u napadu ne pomaze mu ni Fil Dzekson.

Posted

Kakva završnica :Hail: Samo fali Jaka Blažić da istrči poslednji napad coast to coast.

+1

Mene je Jović nervirao kad ga je Radonja gurao da odradi lošu imitaciju Williamsa ili Jenkinsa, sad Mekela mnogo uverljivije menja :(

Posted

Jovic ceo zivot igra pleja, ako on ne vidi nista osim centra u napadu ne pomaze mu ni Fil Dzekson.

mislim da je on tek u zvezdi krenuo da igra na pleju. kod mute je vise bio dvojka, eventualno neka ispomoc

Posted

Ovo je strasno. Ubice nas Kari kao zeca.

Posted (edited)

ali svih 6 bacanja...koje kenjanje...koji crni limiti...dečko je odron.

treba biti veliki manager pa mu platiti da ovo radi.

Edited by Musky
Posted

Čekaj, meni crklo ono govno od oriona kad je bilo +5, lopta za zvezdu i 20 sekundi do kraja. Šta se dogodilo u međuvremenu, pa se tih 20 sekundi razvuklo na pet minuta?

Posted

Timski A/TO ratio - 0,65

Posted

Fasovace jednu takvu majušku u Minhenu, bice nas sramota i da gledamo. 

Posted

Čekaj, meni crklo ono govno od oriona kad je bilo +5, lopta za zvezdu i 20 sekundi do kraja. Šta se dogodilo u međuvremenu, pa se tih 20 sekundi razvuklo na pet minuta?

pravili smo faule i oni sutirali penale  :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...