Joe D Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 previse se mediokriteta nakupilo pod etiketom zahvalnih i iskusnih igraca, i bojim se da ni jednom ne preti da opadne uloga kako se bude sezona odmicala. a onda ce stranci muzare biti krivi, a ne to sto trener bazira na igracima koji su najobicniji sljakeri bez trunke talenta i osecaja za igru.
harper lee Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Sve se bojim da ce da mu podigne samopouzdanje zakucavanje iz kontre dva na nula. Trebalo je da mu doda tu loptu ali nista to ne bi promenilo, vec iz minutaze pre toga se videlo da se izgleda trazi drugi igrac umesto Rajana i da je on najverovatnije bivsi. edit: I to ce se traziti drugaciji tip igraca jer se Guduric ocigledno nametnuo i pokazao da moze, a koliko god da mi je zao Tompsona najbolji moguci scenario je da njegovu ulogu u timu preuzme nas klinac. I kao sto rekoh, eto nama Markusa nazad. Strucnost ispred politike, mudrost ispred salate.
Ivo Petović Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 mogao bi trener za pocetak da ga ne tjera da iskace deset metara od kosa kad brani pik. Ili da mu kaže da, kad protivnički nek probije prvu liniju, makar napravi neki pokret u njegovom smeru. Kad se to uči, u petlićima? Onih par napada u 3/4 je bilo full Petar Popović mode.
Milosh76 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ko li ce otici kad nam se i zvanicno vrati MW u decembru? Imacemo visak bekova, a jos uvek manjak sutera...
Ivo Petović Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 I kao sto rekoh, eto nama Markusa nazad. Strucnost ispred politike, mudrost ispred salate. Je l to zvanično? Sve četiri za taj potez, najzad neko ko zna košarke. Dodatni plus je manje Jovića na terenu.
harper lee Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Je l to zvanično? Sve četiri za taj potez, najzad neko ko zna košarke. Dodatni plus je manje Jovića na terenu. Zvanicno. Radonjic rekao da se prikljucuje u ponedeljak. Jedino ako se nije zajebavao. Edited November 3, 2015 by harper
Timmi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Je l to zvanično? Sve četiri za taj potez, najzad neko ko zna košarke. Dodatni plus je manje Jovića na terenu. a miller?
Calavera Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 "Imamo mnogo vremena i treninga do petka, uradićemo sve da budemo spremni. Cirbes neće biti na treningu sutra, ne znam za prekosutra. Ponavljam, dajemo sve od sebe da uradimo sve najbolje što možemo, kada se svi vrate i Dangubić i Mitrović i Vilijams i još jedan Vilijams, ne znam ko više, bićemo dobri", zaključio je Radonjić. Kakav twist, Radonjara majstor suspensa :D
KennyDalglish Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Markus Vilijams je potpisao za Zvezdu i doći će u ponedeljak da radi sa timom. Kada se svi vrate, i Dangubić i Mitrović, i Vilijams, i drugi Vilijams, bićemo opet dobri. A možda i niko ne dođe", u svom stilu je govorio Radonjić, ostavljajući tako različite mogućnosti za tumačenje njegovih reči. Edit : kasnim :) Radonja se malo sprda :D Edited November 3, 2015 by KennyDalglish
SleeperSleep Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 znalo se to za markusa jos pre par nedelja. pisali smo ovde o tome harpere dok si bio u bajboku. nemoderisani, taj tvoj poverljivi izvor te ispalio. moj drugar i dalje potpuno pouzdan :) probacu da saznam ko ide. mislim da ce i mekel i thompson ali to je samo moje nagadjanje. veceras nisam gledao, nije bilo uslova na putu cacak-beograd. vidim po komentarima da zentara nastavlja po starom. sasvim ocekivano.
harper lee Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 znalo se to za markusa jos pre par nedelja. pisali smo ovde o tome harpere dok si bio u bajboku. nemoderisani, taj tvoj poverljivi izvor te ispalio. moj drugar i dalje potpuno pouzdan :) probacu da saznam ko ide. mislim da ce i mekel i thompson ali to je samo moje nagadjanje. veceras nisam gledao, nije bilo uslova na putu cacak-beograd. vidim po komentarima da zentara nastavlja po starom. sasvim ocekivano. Sreca sto nisi bio tu, da si video s kojom petorkom je Radonja izasao na teren ne bi moglo da se zivi od tebe na forumu.
assignment Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ja gledao drugo poluvreme i prilicno sam sokiran sa nekim stvarima i nisam siguran da povratak Wilija moze to sve da izpegla... Meni je Quincy ostavio dobar utisak, ali izgleda kao cist suter, brz je, ali deluje malo kao skakavac, tanke ali dugacke ruke... Thompson je smesan, u 4/4 se dva puta zakucao u odbranu, toliko slepo da je vec smesno... Da mogu da biram, Thompson out a moze i Jovic ali strah me da ce pre Mekel...
ducca Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Jesam ja jedini koji u ovim recima Radonjica vidi sprdacinu? Vidim svi zivi preneli kao da je gotova vest, kakva ce epohalna ispala da bude kad Radonja pojasni da se zajebavao
levi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Jesam ja jedini koji u ovim recima Radonjica vidi sprdacinu? Vidim svi zivi preneli kao da je gotova vest, kakva ce epohalna ispala da bude kad Radonja pojasni da se zajebavao Što bi bio dobar znak, da se malo opustio. Ili da je gledao Božovićeve konferencije. Ali ne stoji mu, Za razliku od Božovića Radonja je ozbiljan čovek i trener, zato su ga svi doslovno shvatili Edited November 3, 2015 by levi
harper lee Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ali koliko bih voleo makar na nekoliko minuta da vidim na parketu petorku Markus - Guduric - Miler - Luka - Cirbes. Kakav bi to sex od kosarke bio.
Recommended Posts