katamaran Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 onaj rwd opet lozi na tw mozda smo vratili Samardziskog
nenad Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 onaj rwd opet lozi na tw mozda smo vratili Samardziskog mozda misli na rekordni poraz u el.
yolo Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 (edited) sofo je prodat zato sto su čo i ra (skraćeno čora) prethodne noći kliknuli na neki youtube klip o kriznom menadžmentu i ulozi šok taktike u njemu. kao svi će se usrati i početi da igraju mađiju kada shvate da mogu da popiju pedalu kao debeli. šteta što ništa nisu skapirali pa su proizveli kontra efekat. kanal pre ove tekme je bio značajno plići. vadimo se protiv grobara. sakat protiv ćopavog. biće ludo za gledati, oni ne umeju, mi ne možemo. ako skupa odradimo stotku biće mašala. majke mi čo se mnogo više razumeo u struku kad mi je bio asistent na faksu ali to nije bio basket. Edited October 31, 2015 by yolo
Timmy Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Nismo mi isti nivo kosarke. Bice nam kao vama sa Realom.
ducca Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Zasto bese derbi pomeren za utorak, nisam taj deo ispratio? Kad je Fener vec u petak...
pbg12345 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 pa sa te strane i ima smisla, taman dodje na pola ako su se ovi iz rusije vratili u subotu verovatno radonja trazi vremena da uigra ekipu, sa druge strane i bozicu odgovara. sto se njih tice najbolje bi bilo da se utakmica i ne igra mi rezultatski tesko sta mozemo dobiti, a mozemo mnogo izgubiti. ipak, cini mi se da je razlika u kvalitetu prevelika i da manje vise lako dobijamo ovo
Musky Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Naravno da dobijamo. Ra to mora dobiti. Još ako se Kvinsiju digne na atmosferu...bude interesantno. p.s. ....i Tumbsonu ta-man ističe vlaški urok ovaj vikend...
pbg12345 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 bez imalo podjebavanja ka komsijama mi to ako ne resimo vec tokom poluvremena u ozbiljnom smo problemu ko ili sta je tumbson?
Musky Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Pardon ...Tomson je Tumbson, dok ne dokaže obratno. ...ovo za sada ....ko ureknut. Edited November 1, 2015 by Musky
Milosh76 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Zasto bese derbi pomeren za utorak, nisam taj deo ispratio? Kad je Fener vec u petak...Zbog odlaska i vracanja iz Rusije i malo vremena za odmor
Recommended Posts