kobni zelaya Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 cenim da teško može lošije da brani četvorke od kapitena. +1
Timmi Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Dajte bre ljudi, od koga ne može da brani poziciju 4 - Marka Todorovića, Moniu, Noćionija, Datomea, Savanovića? Uzgred, Derrick Brown koji u EL igra samo 4, igrao je samo 3 u Hornetsima, koliko se sećam. pero!!! i nocioni. nije samo u pitanju direktno cuvanje, vec i box out. ovaj nema preko 95 kila. chris singleton je protiv paoa igrao peticu. ne znam u kom je on cjenovnom rangu, dosao je tek krajem septembra.
Ivo Petović Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 (edited) Pero je bog, ali on ne ulazi u reket, realno :D Uzgred, Pero je valjda jedini igrač koji je igrao "višu" poziciju u NBA nego u Evropi. U Atlanti je igrao samo 5. Kad smo već kod njega, meni je on vazda bio najbolji reper za procenu toga koliko ko poznaje košarku. Ko ne razume Peru, ne razume košarku. Još jedan edit: mislim da je ovaj Miller jedno klasu, dve iznad ovog Thomasa ex Barca na kojeg svi svršavaju. Edited October 20, 2015 by Ivo Petović
Nemanja Posrbica Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Još jedan edit: mislim da je ovaj Miller jedno klasu, dve iznad ovog Thomasa ex Barca na kojeg svi svršavaju. Za mene bez dileme. Mada sam ja poznat kao veliki hejter Thomasa. Miller je pristojan skakac.
yolo Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 kad smo poslednji put imali crnca na visim pozicijama, obicno bude 1-2.
Joe D Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 kad smo poslednji put imali crnca na visim pozicijama, obicno bude 1-2. pa evo ove godine ga imamo na centru
yolo Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 pa evo ove godine ga imamo na centru ahaha pa to je grk. crnac mora da bude afroamerikanac i da ima kitu do poda i da kuca sa vrha reketa.
Malvo Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 (edited) rsb objavio skauting, izgleda imali spreman, ne verujem da su tako brzo uspeli da napišu http://www.redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/8434-bomba-kvinsi-miler-u-crvenoj-zvezdi-predstavljanje.html za čitanje je drugi deo, ovo na početku biografija i statistika Edited October 20, 2015 by Malvo
Кристофер Лумумбо Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 ahaha pa to je grk. crnac mora da bude afroamerikanac i da ima kitu do poda i da kuca sa vrha reketa. +1
pbg12345 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 (edited) meni ovo u teoriji deluje odlicno. ako sam pohvatao imamo igraca koji ce ici na skok i imamo igraca koji ume sam sebi iskreirati neke poene. po ovim klipovima deluje i da brzo prelazi iz odbrane u napad i efikasno zavrsava, sa cim ce se uklopiti u ovu ekipu. jebem li ga, ako ostane zdrav, ako shvati ozbiljno ovo igranje u evropi, velike su sanse da nam bude itekako od koristi. on ce bar u pocetku kod nas igrati maltene samo na 4 kakva je situacija sa povredom mitrovica? edit: nasao sam da se govori o visemesecnom oporavku, ali ne i o kakvoj se konkretno povredi radi Edited October 21, 2015 by pbg12345
adasevic Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Kazu da nisu stradali ukrsteni ligamenti, nego da mu je stradala casica, odnosno ligamenti koji drze casicu. Prakticno identicna povreda kao prosli put samo na drugoj nozi, samo je sada to izgledalo manje strasno nego prosli put. Po nekim prognozama vratice se u martu, mada mislim da za prave prognoze jos treba sacekati...
pbg12345 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 hvala ma najmanje bitno je kad ce se vratiti. samo da se oporavi u potpunosti fizicki. cak i u tom slucaju bice mu jebeno kad pocne igrati.
Recommended Posts