Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Evo ovde ima o vrlinama i manama.

za pola koseva ce mu suditi korake danas....  :lolol:

ma ne mora biti reyes, bilo ko s pristojnom lednjom tehnikom. Meni on izgleda kao da nema formirano tijelo, kao da je neki freshman na koledzu.

Zna li taj da sutne spolja ili samo kuca?

samo kuca.

zna da sutne, to nije problem.

zna da kuca, zna da šutne, šta ima dalje da se priča! za ostalo su tu jovara, ljudina i simonara.

četvorku ćemo već da popričekamo.

zna da sutne, to nije problem.

Mislim da će dovesti još jednog igrača na 4, a da će Simonu reći zbogom. Ne verujem da Miler regularno može da igra 4 sve vreme.

Mislim da će dovesti još jednog igrača na 4, a da će Simonu reći zbogom. Ne verujem da Miler regularno može da igra 4 sve vreme.

ja pretpostavljam da je ideja da ga vide uzivo, pa onda dovedu cetvorku ili trojku u zavisnosti od toga sta bude vise potrebno.

Zna li taj da sutne spolja ili samo kuca?

Zna da sutne i to dosta dobro. Bio je sjajan potencijal, ali nije to pretvorio u delo, imao je sjebana kolena. Njegov saigrac sa Baylora Jones bi nam bolje dosao, a i on je pred secom u Bostonu. Ume Miller svasta u napadu za evropski nivo kosarke, ali nisam siguran da moze da brani poziciju cetiri.

jel moze vec u madridu da igra? kakva je procedura registracije?

Dajte bre ljudi, od koga ne može da brani poziciju 4 - Marka Todorovića, Moniu, Noćionija, Datomea, Savanovića? Uzgred, Derrick Brown koji u EL igra samo 4, igrao je samo 3 u Hornetsima, koliko se sećam.

Quincy Cortez Miller

:misko:

cenim da teško može lošije da brani četvorke od kapitena.

Guest
This topic is now closed to further replies.