Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Evo ovde ima o vrlinama i manama.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ma ne mora biti reyes, bilo ko s pristojnom lednjom tehnikom. Meni on izgleda kao da nema formirano tijelo, kao da je neki freshman na koledzu.

Posted

zna da kuca, zna da šutne, šta ima dalje da se priča! za ostalo su tu jovara, ljudina i simonara.

četvorku ćemo već da popričekamo.

Posted

zna da sutne, to nije problem.

Mislim da će dovesti još jednog igrača na 4, a da će Simonu reći zbogom. Ne verujem da Miler regularno može da igra 4 sve vreme.

Posted

Mislim da će dovesti još jednog igrača na 4, a da će Simonu reći zbogom. Ne verujem da Miler regularno može da igra 4 sve vreme.

ja pretpostavljam da je ideja da ga vide uzivo, pa onda dovedu cetvorku ili trojku u zavisnosti od toga sta bude vise potrebno.

Posted

Zna li taj da sutne spolja ili samo kuca?

Zna da sutne i to dosta dobro. Bio je sjajan potencijal, ali nije to pretvorio u delo, imao je sjebana kolena. Njegov saigrac sa Baylora Jones bi nam bolje dosao, a i on je pred secom u Bostonu. Ume Miller svasta u napadu za evropski nivo kosarke, ali nisam siguran da moze da brani poziciju cetiri.

Posted

jel moze vec u madridu da igra? kakva je procedura registracije?

Posted

Dajte bre ljudi, od koga ne može da brani poziciju 4 - Marka Todorovića, Moniu, Noćionija, Datomea, Savanovića? Uzgred, Derrick Brown koji u EL igra samo 4, igrao je samo 3 u Hornetsima, koliko se sećam.

Posted

cenim da teško može lošije da brani četvorke od kapitena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...