Mil@n Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) Vidim da ga ni ne uzima pa zato pitah. Sa onakvom tehnikom šuta uzimaće ga samo kada je sam kao duh, da sam sebi nešto iskreira - not gonna happen. Edited October 16, 2015 by Mil@n
Zli Gli Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 U mnogo navrata sinoc se zabijao pod kos i onda tu ostajao zbunjen jer je ispred sebe imao tornjeve blizance Strazbura, da bi napade zavrsavao nekim bolidnim sutevima preko ruke u zadnjim sekundama napada ili vracao saigracima daleko od kosa. Tokom veceg dela meca je bio los, valjda ce se malo skontati u nastavku sezone. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
yolo Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 1-7 sinoc za 2, indeks 2 za 25 minuta na terenu.
kobni zelaya Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Mekel je odigrao loše, nema zbora, ali druge utakmice, osim Zadra nije i uopšte nije lako naći igrača tog kvaliteta. Biće on nama dobar, u stvari već je, uglavnom. A Čo sigurno ceni novce i debelica bi odmah leteo napolje kad u klubu ne bi mislili da će on biti bolji, , a i ja mislim da hoće, samo polako. Inače, više nego uočljivo je da Gudurić mora da igra, ne samo zbog jučerašnje igre, nego zato što on upravo donosi ovom timu ono što mu nedostaje.
Ivo Petović Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Sa ovakvim sudjenjem koraka, evropska košarka se polako bliži negledljivosti. Ovo više nema veze sa košarkom.
djuras Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 dal je moguce da su resili ovako da unakaze igru? stvarno mi nije jasno
LeBron Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Radonja utegao odbranu, ovi na koš ne mogu da šutnu... serija 15-0
Ivo Petović Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Je l ima neko pametan u toj neameričkoj košarci da kaže ovim idiotima da uspore sa svojim genijalnim idejama, da će upropastiti sport, da su idioti, da veze sa košarkom nemaju, da ovaj sport treba da se vrti oko igrača, a ne oko jebenog Lamonike i Pukla, da od igrača treba praviti zvezde (pa i veštački) jer je to jedini način da se i njihove umišljene guzice nafatiraju nekih para...
levi Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Šta je novo s koracima? svirano nekoliko puta u prvih 5 min, jaka stvar. Od tada ni jednom
djuras Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Šta je novo s koracima? svirano nekoliko puta u prvih 5 min, jaka stvar. Od tada ni jednom jaka fora da se komentarise tekma koja se ne gleda :D Edited October 18, 2015 by djuras
Ivo Petović Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ma da, svirani nepostojeći koraci jedno pet puta, sad niko više neće ni da kreće u dribling.
Recommended Posts