Segundo Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Ne znam čemu toliko isčuđavanje sa pumpama, radnjama i slično, toga je bilo i ranije ako se ne varam... i što rece neko, valjda je bolje da karte budu dostupne većem broju ljudi, a ne da se kupuju samo u Domu omladine i Ušću. Sto se pravila tiče, koje su sve promene uvedene za ovu sezonu, osim već pomenutog i viđenog rolinga? Sent from my SM-G900F using Tapatalk
BasketB Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Dobra analiza po pozicijama: http://www.doubledouble.rs/analiza-crvena-zvezda-strazbur/ Uvod Košarkaši Crvene Zvezde dočekuje francuski Strazbur u prvom kolu Evrolige. Utakmica od velikog značaja za Crvenu Zvezdu, posebno zbog “odbrane” domaćeg parketa u Evroligi i zbog ostvarenja željenog plasmana u TOP 16. Tim trenera Dejana Radonjića pokušaće da opravda velika očekivanja navijača i pobedi dobru francuske ekipu Strazbura koju sa klupe predvodi selektor Trikolora Vensan Kole.
Aleksandar88 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Cigani ko nam otvara temu za sutra? Dajte neku taliju.
Zli Gli Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Mi uzeli karte u jednoj mitrovackoj turistickoj agenciji, oni imaju uvek, i to smo juce opusteno nasli belu lozu, mislim drugi red od parketa ili tako nesto. Nesto mislim da ipak nece biti puna hala, Strazbur i nije neko jako ime za 20 000.
harper lee Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Mi uzeli karte u jednoj mitrovackoj turistickoj agenciji, oni imaju uvek, i to smo juce opusteno nasli belu lozu, mislim drugi red od parketa ili tako nesto. Nesto mislim da ipak nece biti puna hala, Strazbur i nije neko jako ime za 20 000. Sve sto bude preko 10.000 super je.
Segundo Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Opušteno, atmosfera na proslosezonskim utakmicama protiv Makabija i Valensije je bila za klasu bolja nego na Galati ili Oly-ju iako je dolazilo osetno manje ljudi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
djuras Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 (edited) rutinski :) lep EL debi gudurica Edited October 15, 2015 by djuras
MiddleClass Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Sutira li Mekel trojke i kakvi su mu procenti?
harper lee Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Sutira li Mekel trojke i kakvi su mu procenti? Nije sutnuo nijednu. Inace smo kao tim imali 50% suta za tri poena sto je vise nego dobro.
harper lee Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Znam za sinoc no sam mislio generalno... Sut za tri poena mu je slaba strana.
Recommended Posts