Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Pa to, a mrzi me sad da budžim virtuelnu mašinu samo zbog toga.

A orion tv app? trebalo bi da je još u demo periodu i da radi i na androidu i na iosu? Jesi proveravao? rade sve Arene

Neko mi skrenuo pažnju na to, skinuo i tu mi je negde pri ajfonu, ali sam istripovao da moraš da budeš njihov korisnik da bi se registrovao?

Ako je još uvek demo (a mislim da jeste) ne moraš. Radi na svim mrežama, pa i preko 3G i 4G, ako tako namestiš u app

Paj stvarno, ispustio sam to za demo. Ništa, probam kad budem na gajbi.

edit: šta bre na gajbi, evo radi. Fala.

Edited by ljakse

A orion tv app? trebalo bi da je još u demo periodu i da radi i na androidu i na iosu? Jesi proveravao? rade sve Arene

A ima li tu sport klubova?

jel to za OSX ili IOS ili za oba?

Paj stvarno, ispustio sam to za demo. Ništa, probam kad budem na gajbi.

edit: šta bre na gajbi, evo radi. Fala.

Odlično :) A davno sam pričao za taj app

A ima li tu sport klubova?

Nema

Pu!

Sofu nije ništa. Nije mu se više igralo jednostavno.

Već smo utegnuta ekipa, videćemo jel to dovoljno dobro za EL.Još 6 dana samo!

Nego sad gleam, ovaj app nema varijantu da pošalje signal na smart TV, a? To bi me malo smorilo, al ajde, može da se gleda i na retinici kad je frka.

Edited by ljakse

App nema, ali valjda može sam fon da ti baci na tv bez obira na app (bar može na androidu, iOs ne poznajem)

Može ako app dozvoljava, valjda. Mada možda može i na teveu da se namesti da vata, pročačkaću. Kako to funkcioniše na androidu, kako mu kažeš da ga pusti na teveu?

Može ako app dozvoljava, valjda. Mada možda može i na teveu da se namesti da vata, pročačkaću. Kako to funkcioniše na androidu, kako mu kažeš da ga pusti na teveu?

ako imaš apple tv onda je lako

Nemam, koji će mi pored smart tevea, nisam u fazonu da igram igrice i puštam podcaste i sl.

Guest
This topic is now closed to further replies.