adasevic Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Igralo se svaki dan i igrace se svaki dan do 13. oktobra. Onda ide pauza do 17. oktobra :) Inace, Evropu ce igrati pola lige, tj. 7 klubova - Zvezda i Cedevita (EL), Buducnost i Olimpija (Eurokup), Cibona, Krka, Tajfun (FIBA EL)
Nikodije Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Kad se dobije 47 razlike ne moze mnogo toga da se zameri. ^_^ Negde je i bilo ocekivano da simpaticni Sentjurci plate za onaj uzas koji smo pokazali u Zadru. Ostaje misterija Tompson, mada sam nekako uveren da ce i njemu uskoro da se otvori, recimo protiv Strazbura. Bez obzira sto je trenutno u losem tonusu, on je dobar igrac, deluje i kao dobar momak kojem je stalo, a takvima se obicno vrati. A pomoci ce mu i to sto mu je trener Radonja, covek od strpljenja, koji ume da istrpi i saceka igraca.
Apollo Creed Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ma bice ok Tompson...i Đenka je bio u kanalu dugo vremena. Jedino sto mi deluje kao prosečan šuter... Očigledno ima dobar ulaz, sasvim je solidan u skoku, moze da igra dobru odbranu,al da ce nekoga da natrpa to tesko mozemo da ocekujemo...
Nikodije Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Pa i ne mora da natrpa, al neka ubaci te neke zicere koji su mu juce volsebno izasli. Mnogo toga mu je iscurelo u ovih par utakmica, nekih ulaza, pretpostavljam da je to stvar samopouzdanja i prevelikih ocekivanja od samog sebe i zelje da se pokaze i ne zabrlja, i da ce poceti vremenom da ubacuje. Edited October 9, 2015 by Nikodije
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Odgledao prvo poluvreme na nekom skrnavom streamu, reklo bi se da smo se konačno opustili i raskaškali, pa je sve išlo lepo i glatko. Problem je što nećemo imati na kome da se vežbamo za EL varijante. Nego razmišljam nešto o Baba Luci™, deluje mi kao da je čak i sa fizičke strane nazadovao u odnosu na prošlu sezonu. Aj što mu se asortiman poteza i akcija sveo na dve, nego što je premija ako dobije faul u reketu, u svakoj varijanti je izguran ili mu otimaju loptu u skoku.
harper lee Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Odgledao prvo poluvreme na nekom skrnavom streamu, reklo bi se da smo se konačno opustili i raskaškali, pa je sve išlo lepo i glatko. Problem je što nećemo imati na kome da se vežbamo za EL varijante. Nego razmišljam nešto o Baba Luci™, deluje mi kao da je čak i sa fizičke strane nazadovao u odnosu na prošlu sezonu. Aj što mu se asortiman poteza i akcija sveo na dve, nego što je premija ako dobije faul u reketu, u svakoj varijanti je izguran ili mu otimaju loptu u skoku. Zasto jos uvek juris strimove kad na ABA topiku imas onaj seksi link za WEB TV FORUM koji ide preko VCL-a? Ja se ubih od gledanja Arene otkako je neko (blagosloven bio i svaka mu dala) grunuo taj link.
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nikako da dobijem detaljno uputstvo kako to da iskoristim na meku, a onih nekoliko linkova koje sam ručno povadio mi nije šljakalo.
harper lee Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nikako da dobijem detaljno uputstvo kako to da iskoristim na meku, a onih nekoliko linkova koje sam ručno povadio mi nije šljakalo. Tako ti i treba kad si hipster s Mekom umesto da kao mi obican svet ganjas kineze i korejance.
yolo Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 ni ja to nisam poterao na macu, iz cega zakljucujem da je link sranje.
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Pa to, a mrzi me sad da budžim virtuelnu mašinu samo zbog toga.
Timmi Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) pa uvijek valja imati windows na macu... Edited October 9, 2015 by Timmi
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 mrzi me sad da budžim virtuelnu mašinu samo zbog toga.
Recommended Posts