theanswer Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ništa epohalno i dosadan sam ali vama treba sada atletska četvorka a ne trojka ni u kom slučaju. O EL govorim naravno. Odbrana spolja a pod to mislim i na krilu će vam biti verovatno odlična i za EL nivo ali džaba kada više nema korektora u vidu Bobija, samim tim je agresivna odbrana mač sa dve oštrice, da ne pričam koliko je sudijski kriterijum bitan..Ne vidim stvarno što bi dovodili trojku, nema mi to logike.
Blud Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Najcesce se valjda spominje 3/4, nesto kao Kalina. Tesko je to naci, pogotovo sto se verovatno gleda i da se ustedi , ne bih ocekivao ne znam kakvog mamojebca. Da je pameti da se u ovoj sezoni uzme ponovo Aba , a u El sta bude, sa namerom da se par mladjih igraca razigraju, al nema od toga nista + nesto ni u njih nemam poverenja da ce napraviti karijere.
Weenie Pooh Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Najcesce se valjda spominje 3/4, nesto kao Kalina. Problem efektno rešen.
pacey defender Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nemanja Dangubić, košarkaš Crvene zvezde, slomio je nogu na sinoćnjem treningu posle duela sa saigračem Stefanom Nastićem. Njemu je stradala butna kost, nosiće gips naredne četiri nedelje, pa će se na teren vratiti kroz dva do tri meseca.
Ros Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 e, do mog :( verovatno ga nabio kolenom u butinu
Joe D Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 najpre ce da bude da mu je pao na nogu, ne vidim kako drugacije je izvodljivo
casperbgd Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Koje sranje za obojicu... Dva preloma covek napravio za nedelju dana, jedino ako je psihopata se nece odraziti psiholoski pa dalje i u vidu manje agresivnosti na parketu.
katamaran Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nastic kostolomac jbte Neverovatno da lik u roku od par dana polomi koske dvojici igraca
Joe D Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 ajde manite nastica, imate samo recenicu iz blica kao uvid u to sta se desilo.
Apollo Creed Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Prema prvim lekarskim pregledima, Dangubić je doživeo avulzioni prelom gornjeg zgloba kuka i očekuje ga pauza od najmanje 4 nedelje.Tokom tog perioda, Dangubić neće nositi gips, ali će morati da miruje.
Recommended Posts