pbg12345 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) pošto se sofou ne igra, je l ideja da nastić ne ulazi da bi cirbes riknuo ovako rovit? ma to samo radonjic zna zasto mu nastic ne igra ni minut, guduric ni u 12, a simonovic na parketu necu vise pominjati, jasno mi je da sam dosadan, ali sam i dalje zapanjen odlukom @timmi mene ne cudi sto je simonovic ispred gudurica u rotaciji, cudi me sto ovaj drugi nije ni u protokolu, a ovaj prvi igra gomilu minuta iako je juce dosao Edited October 1, 2015 by pbg12345
BarryWhite Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 gomila pozitivne energije i iscekivanja prve zvanicne utakmice se potpuno izgubila od besa izazvanim radonjicevom odlukom u vezi simonovica, zvezdinom igrom i kvalitetom prenosa :( Najbolje da to sto smo doveli Simonovica ima veze sa ovim sto igramo.
Cane Vukic Prebranac Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Стварно, шта је с Настићем? Софо овим темпом би могао постати нова крава музаратм
Timmi Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 naravno da ce simonovic da igra, zato je dosao. Guduric je mogao umjesto simanica jer vise voli peskire.
Calavera Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Naravno da Nastic nece igrati kad se Maik oporavio, ko je jos video da se rotiraju tri igraca na petici? Doduse, Sofo je idealan za tu neku ulogu od po 5 minuta po poluvremenu, ali naravno da bi ga ziheras poput Radonjare radije terao dok ne crkne. Voleo bih da me neko ubedi da ovo sto nam donosi Simon ne bi mogli da dobijemo i od Davidovca :( Edited October 1, 2015 by Calavera
Blud Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Luka je dodatno radio na mlohavosti, uspeo je cak i da je unapredi u odnosu na proslu sezonu.
Johann Gambolputty__of Ulm Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ne znam za vas, meni je Mitrović ubedljivo najgori na terenu, od onog što sam uspeo da vidim :PasMaterAreni: Imamo nulu od Sofoa, nulu od Mitrovića i nulu od Dangube, i te tri stvari mislim da neće uskoro da se poboljšaju. Mitra rasprodati, kupiti krštenu četvorku i trojku, Simonu zahvaliti posle dva meseca.
Ivo Petović Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 "I promašuje zakucavanje Simonović". Jebote. Aaaaaaa.
Joe D Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 budaastina je da nastic ne dobije ni sekund, kako god cirbes odigrao. decko je bio najbolji igrac u pripremama.
Calavera Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ma koga boli kurac za Nastica, mnogo veci problem je sto je sad kristalno jasno da ovde nikakvog plana za buducnost nema. Ne bi me cudilo da i Borisa otperja cim pre.
Joe D Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 boli kurac navijace zvezde, zato sto je clan ekipe
Recommended Posts