Zigara Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ma jok,dovoljno je ovo za dominaciju na lokalu. Malo ce sa sokicima biti povuci potegni ali nije preterano ni bitno.
stevo glogovac Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 kapetan 35 minuta. Dzabe sve, radonja je i dalje zentara. Gledaćeš još neko vreme Luku sa tim minutima pošto se Tejić izgleda ozbiljno povredio juče. Sjebao je zglob, prva prognoza da je bar 4 nedelje pauza. Mislim da je dovodjenje igrača na 3/4 neminovno, a po vidjenom ovog vikenda i neophodno. Male su nam šanse da udjemo u Top 16 sa ovim timom. Nemamo skok, Sofo mi se ne svidja uopšte. Nastić je u odbrani očajan, a u napadu solidan. Srećom imamo Cirbesa. Meni su za sada Jović, Mekel i Rebić najbolja linija tima, dok će Dangubić biti najveća misterija ove sezone. Kako god, jedva čekam Pionir u četvrtak.
Milosh76 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Da li se karte za ABA kupuju samo u Pioniru ili moze i u Uscu kod Eventima?
Blud Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Zar nije tekma u petak? Kolko su karte za abu ?
Zigara Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Koliko god da je lose sto se povredio Tejic bi mogao i da profitira iz ove situacije. Kanta proteina,privatni(klupski) trener i da se zakljuca u teretanu naredne 3-4 nedelje.
Milosh76 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Zar nije tekma u petak? Kolko su karte za abu ? Utakmica je u cetvrtak i izgleda moze kod Eventima da se kupe karte
Blud Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Svasta, na sajtu kk Cz pise 2 oktobar, mogli bi malo da pripaze
Zigara Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 tesko da je misicna masa tejicev problem Neophodno mu je da ojaca. Ako si ga pratio i u mladoj reprezentaciji mogao si da primetis da mnogo lose finisira oko kosa pod kontaktom kao i da cesto kada je na skoku dodje u dodir sa loptom ali je ne uhvati,iscackaju mu je. Pre svega ramena i ruke mora da ojaca i da radi generalno na eksplozivnosti. Cini mi se da su mu ruke dodatno oslabile dok je bio u gipsu sto je i logicno.
ducca Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Njemu bi psiholog verovatno bio od vece koristi.
pbg12345 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 kakav psiholog, ima mitrovica pored sebe, kud ces boljeg coveka da mu podigne samopuzdanje i usadi "ratnicki duh"
SleeperSleep Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Njemu bi psiholog verovatno bio od vece koristi.ne moze psiholog da mu podigne iq.
Joe D Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Neophodno mu je da ojaca. Ako si ga pratio i u mladoj reprezentaciji mogao si da primetis da mnogo lose finisira oko kosa pod kontaktom kao i da cesto kada je na skoku dodje u dodir sa loptom ali je ne uhvati,iscackaju mu je. Pre svega ramena i ruke mora da ojaca i da radi generalno na eksplozivnosti. Cini mi se da su mu ruke dodatno oslabile dok je bio u gipsu sto je i logicno. vise je to kombinacija losih saka, manjka osecaja i mekanog ulazenja u duel. jak je on prilicno za svoje godine i poziciju.
pbg12345 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 dakle imamo "talentovanog" igraca sa losim fizikalijama, nestabilne psihe, niskog IQ sa slabim osecejam za basket :D
Recommended Posts