katamaran Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Dobi madafaka Darufasaka. Bicemo jaki kad opravimo Cirbesa.
Ivo Petović Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Mitrović izgleda kao da ima 35 godina.
Joe D Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) samo rebic donekle pristojno izgleda od omladine u ovim mecevima do sad i borisa prijatno iznenadjuje stavom na terenu, ali je daleko njegov ozbiljan doprinos Edited September 25, 2015 by Joe D
Kanzas siti zez Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Luka i Dangubic ce se dobro najesti nasih zivaca ove sezone
Bogotac Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Mitrović izgleda kao da ima 35 godina. +1
PYM Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Pretpostavljam da ce RTS (li neko drugi od nacionalnih emitera) prenositi vecinu meceva nasih timova u ABA..Постоји најава да ће РТС и ове сезоне преносити 1 меч у колу . Сви турски играчи су преплаћени због правила турског савеза да у 12 мора бити 6 турских . Са обзиром на све (касно прикључивање играча ,пореде , некомплетни ...итд ) ово сасвим добро изгледа за период припрема у коме се налазимо .
Ivo Petović Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 btw, ako ne dođe još neko spolja, očekujem da crunch timeove uglavnom igraju Mekel Jović Thompson spolja. Da daju Radonji da nacrta kako on zamišlja plejmejkera, mislim da bi nacrtao Mekela.
Blud Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Nisam gledao tekme ali sam nekako zamisljao tu trojku spolja Mekel Lazic Thompson, jel to ne izgleda kao dobra opcija?
SleeperSleep Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 ako neko od klinaca (guduric) iznenada ne eksplodira, i dalje imamo manjak sutera plus sto cemo na cetvorci biti jos gori nego lani, jer tetke stagniraju, a falice nam povremene kaliniceve bravure na toj poziciji. mekel mi se dopada, definitivno je el kvalitet. jovic ce nadam se napredovati. ta nam je pozicija odlicna, bas kao sto je i petica. ostalo je u magli i dosta ce zavisiti od toga kakav je tomson igrac i da li cemo krpiti na poziciji 2/3 ili 4 ili cemo probati da nadjemo 3/4 ili je ovo konacni tim (sto ja verujem da ce biti slucaj).
Ratamahatta Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Nek se Rebojica ispucava, s loptom u rukama se gubi k'o signal u rumunskom ataru.
Mister No Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 izjave trenera https://soundcloud.com/teo-cilar/izjave-trenera-nakon-susreta
harper lee Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Jebo te, znao sam da je Mahmuti rodjen u Skoplju i da govori nas jezik ali on sije Radonju za klasu.
Timmi Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) btw, ako ne dođe još neko spolja, očekujem da crunch timeove uglavnom igraju Mekel Jović Thompson spolja. Da daju Radonji da nacrta kako on zamišlja plejmejkera, mislim da bi nacrtao Mekela. samo ne znam da li je to kompliment mekelu? inace, bacih malo pogled tamo dje ne treba, kaze laki da nastic ide u nba samo da nabaci malo misica. majko mila. edit2: sofo ima uzasne navike u odbrani. generalno, juce smo mogli da odbranimo napad samo slucajno. Edited September 26, 2015 by Timmi
Recommended Posts