Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Igra im i Erden,ovi su puni kao brod.

Puni su veterana (gotovo sigurno preplacenih) iz turske lige, koji su izgubili mesto u vodecim klubovima. Zanimljiv koncept, al slutim da se nece najsrecnije zavrsiti.

Jovara je bogme popravio šut prilično.

Puni su veterana (gotovo sigurno preplacenih) iz turske lige, koji su izgubili mesto u vodecim klubovima. Zanimljiv koncept, al slutim da se nece najsrecnije zavrsiti.

Efes osvaja sve

Ma jesu veterani ne sporim ali i skupi. Taj Erden uzima milku sigurno,Harongodi,Sloter,Savas,Preldzić .Većina igraca je preko 500k..

Kao Galata otprilike.

Razigrali smo se ubrzali igru. Nastić fino puca penale.

Edited by elementary

Efes osvaja sve

+1

Mekel je verovatno idealan igrač za Radonjića. Meni se prilično dopada.

najveci problem u odnosu na proslu sezonu ce biti skok. sve ostalo ce biti ok. mora se naci igrac na poziciji 4.

voleo bih vise da vidim guduru u II pol. i to po mogucstvu sa galom u petorci

Ma jesu veterani ne sporim ali i skupi. Taj Erden uzima milku sigurno,Harongodi,Sloter,Savas,Preldzić .Većina igraca je preko 500k..

To i kazem. Ogromne pare su stukli, a dobili gomilu nekada solidnih role igraca kojima ce ovo biti poslednja velika lova u karijeri.

Ima  možda statistika negde sa ovog turnira, pbp ? 

Mekel mnogo voli da asistira šuterima, probije po sredini I  ostavi samog Dangubića . Prooblem je samo što je to Dangubić koji se namesti 3 sekunde i baci ciglu :)

Kako kukate mislio sam da gubimo deset razlike.

ovo radonja cuva jovica i mekela za kad izadje sofo

Kakva kls petorka

Kako kukate mislio sam da gubimo deset razlike.

Forum je predvidiv, uvek se nađe neko da napiše ovo :D

jel vam sjecka slika na sk?

Guest
This topic is now closed to further replies.