Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Na kds-u samo 2 sk-a

zato 4 arene, bar ranije bile. i jos se zali. <_<

Edited by Timmi
Posted

Da je srece pa da SBB vrati Telekomu za ovu otimacinu tako sto bi nezvanicno podrzao neki vrhunski strim za HD Arene.

Posted

Nekad sam na SBBu placao cini mi se 400din mesecno Arenu i to lepo funkcionisalo. I onda se debili pokacili i vise nije moglo. Bar 5-6 godina ne moze da se resi problem. To samo u Srbiji ima. Hoces da platis neku uslugu koja se nudi, a oni nemaju sposobnost da ti je pruze.

Posted

Nekad sam na SBBu placao cini mi se 400din mesecno Arenu i to lepo funkcionisalo. I onda se debili pokacili i vise nije moglo. Bar 5-6 godina ne moze da se resi problem. To samo u Srbiji ima. Hoces da platis neku uslugu koja se nudi, a oni nemaju sposobnost da ti je pruze.

Nisu se pokacili, nego je Arenu kupio Telekom. Ne ocekujes valjda da se dogovore?

Posted

A sto se ne bi dogovorili ako je u obostranom interesu?

Posted (edited)

pa i nije u obostranom interesu, cenim da uprave oba kanala imaju veoma jaku želju, za koju misle da je ostvariva, da oni drugi crknu što pre u što većim mukama, pa da poharaju njihova tv prava, komentatore i hostese. pa ko duže izdrži... arena jače bije, ali sk može duže da stoji na nogama -_-

Edited by Malvo
Posted

Cini mi se da je Arena bila nesto nenormalno kratko na SBB-u. Mislim da sam stigao jednom da pustim pre nego sto su nestali.

Eventualno ako su bili u nekom paketu koji tad nisam imao.

Posted

U telekomu tj. areni očigledno misle da imaju veći prihod od onih koji uzmu iptv zbog arene nego što bi imali od nas koji smo na sbb-u i koji bi im dali 500 din za arena paket.

Posted

To i jeste ideja. Stvarno ne znam zbog cega drugog bi bilo ko izabrao Telekom umesto SBB-a

Valjda ce strimovi vremenom biti sve bolji pa ce arena/sk igranka biti sve besmislenija.

Posted

Bile ranije, sad samo jedna.

Doplati 250 din za sve cetiri AreneHD u okviru digitalne televizije

To je jedini kvalitet Postaneta

Posted

Jel postoji neki deadline za kupovinu sezonskih?

Hvala

Posted

Jel postoji neki deadline za kupovinu sezonskih?

Hvala

12020014_10153342802833725_6069842290158

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...