katamaran Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) u suspenziju... btw duvac nece jos dugo biti suspendovan. Nadam se da se prica o novom ugovoru. Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 16h16 hours ago Marcus Williams, former player of Red star, due to anti doping rule violation, will be ineligible to play games until the 30th of November! former Edited September 16, 2015 by katamaran
harper lee Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 btw duvac nece jos dugo biti suspendovan. Nadam se da se prica o novom ugovoru. Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 16h16 hours ago Marcus Williams, former player of Red star, due to anti doping rule violation, will be ineligible to play games until the 30th of November! former Da, a Mekel je dosao da greje klupu kad se tata Markus vrati.
Jozef K. Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Mekel će da stoji blago savijen u uglu sa rukama na kolenima, bez želje da preti protivniku. Poslao tapatalk
Milosh76 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 A Markus ce da gadja brdo, posto je planina otisla :)
kralj Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Nemojmo se zajebavati, meni Mekel deluje vrlo obećavajuće, ali Markus je unikat. Igrač koga bih birao uvek da gledam sve i da rezultat pati. Da ne bude zabune za Mekela je izmislio prof.dr. Inače, mene uopšte ne bi čudilo da Nebojša ima umočene prste u Markusov doping. Čisto sumnjam da nije mogao u najmanju ruku da zataška uzorak dat KLS komisiji ;) Sent from my iPhone using Tapatalk
Apollo Creed Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Inače, mene uopšte ne bi čudilo da Nebojša ima umočene prste u Markusov doping.
harper lee Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Inače, mene uopšte ne bi čudilo da Nebojša ima umočene prste u Markusov doping. Čisto sumnjam da nije mogao u najmanju ruku da zataška uzorak dat KLS komisiji ;) Nego, Markuse, da mi zavijemo po jednu. Slobodno zapali, imam neke veze u KLS komisiji.
ducca Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Pa valjda bi MW demantovao da je duvao, kad vec "nije kriv". Stavise isti dan je deaktivirao twitter. Osim ako.... :o
adasevic Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Navukao Cova MWila da duva Bogme kralju, morace Nikodije bas da se potrudi da ovo nadmasi :D
Nikodije Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Navukao Cova MWila da duva Bogme kralju, morace Nikodije bas da se potrudi da ovo nadmasi :D A sto si sad i ti tako dosadan i uvlacis me bezveze, kada postoji dokumentovano da je Covic izjavio da ce MW biti zasluzeno kaznjen zbog narkomanije. A kako moze da ga kazni ako ne finansijski, tj. da mu ne isplati neka dugovanja, u vidu neke premije? Stoga, ne stavljaj me u isti kontekst sa kraljevom nebulozom, koja je verovatno sala, pride.
levi Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ako mu je zbog duvanja spuštena cena, a jeste, i ako postoji šansa da se vrati, ne znam šta ima da se razmišlja. Uostalom videćemo posle prva dva meseca. Ako krene po zlu, naći će Ćoki već neki porok i Mekelu
Joe D Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 gotova je to prica, man'te. imamo novi tim i vreme je da prihvatite tu cinjenicu
adasevic Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 @Nikodije: Sala mala, nemoj odma da se ljutis :)
Recommended Posts