Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

u suspenziju... 

btw duvac nece jos dugo biti suspendovan. Nadam se da se prica o novom ugovoru.

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 16h16 hours ago

Marcus Williams, former player of Red star, due to anti doping rule violation, will be ineligible to play games until the 30th of November!

former  :cry: 

Edited by katamaran
  • Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

btw duvac nece jos dugo biti suspendovan. Nadam se da se prica o novom ugovoru.

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 16h16 hours ago

Marcus Williams, former player of Red star, due to anti doping rule violation, will be ineligible to play games until the 30th of November!

former  :cry: 

Da, a Mekel je dosao da greje klupu kad se tata Markus vrati.

Posted

Mekel će da stoji blago savijen u uglu sa rukama na kolenima, bez želje da preti protivniku.

Poslao tapatalk

Posted

A Markus ce da gadja brdo, posto je planina otisla :)

Posted

Nemojmo se zajebavati, meni Mekel deluje vrlo obećavajuće, ali Markus je unikat. Igrač koga bih birao uvek da gledam sve i da rezultat pati.

Da ne bude zabune za Mekela je izmislio prof.dr.

Inače, mene uopšte ne bi čudilo da Nebojša ima umočene prste u Markusov doping. Čisto sumnjam da nije mogao u najmanju ruku da zataška uzorak dat KLS komisiji ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Inače, mene uopšte ne bi čudilo da Nebojša ima umočene prste u Markusov doping. 

:pera:

Posted

Inače, mene uopšte ne bi čudilo da Nebojša ima umočene prste u Markusov doping. Čisto sumnjam da nije mogao u najmanju ruku da zataška uzorak dat KLS komisiji ;)

Nego, Markuse, da mi zavijemo po jednu. Slobodno zapali, imam neke veze u KLS komisiji.

Posted

Pa valjda bi MW demantovao da je duvao, kad vec "nije kriv". Stavise isti dan je deaktivirao twitter. Osim ako....  :o

Posted

Navukao Cova MWila da duva :Hail:

Bogme kralju, morace Nikodije bas da se potrudi da ovo nadmasi :D

Posted

Navukao Cova MWila da duva :Hail:

Bogme kralju, morace Nikodije bas da se potrudi da ovo nadmasi :D

A sto si sad i ti tako dosadan i uvlacis me bezveze, kada postoji dokumentovano da je Covic izjavio da ce MW biti zasluzeno kaznjen zbog narkomanije™. A kako moze da ga kazni ako ne finansijski, tj. da mu ne isplati neka dugovanja, u vidu neke premije? Stoga, ne stavljaj me u isti kontekst sa kraljevom nebulozom, koja je verovatno sala, pride.

Posted

Ako mu je zbog duvanja spuštena cena, a jeste, i ako postoji šansa da se vrati, ne znam šta ima da se razmišlja. Uostalom videćemo posle prva dva meseca. Ako krene po zlu, naći će Ćoki već neki porok i Mekelu

Posted

gotova je to prica, man'te. imamo novi tim i vreme je da prihvatite tu cinjenicu

Posted

@Nikodije: Sala mala, nemoj odma da se ljutis :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...