yolo Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 kakve su sanse da otkupimo partizanov dug duletu i dobijemo takmicarskog trenera umesto ove babe na klupi?
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 I bez ovog primera sa zavlacenjem u cosak meni se cini da je on pasivan bez lopte, i da to nije toliko do akcija, koliko do njega. Al cak i ako akcija nalozi da odes u cosak, neprimereno je da se savijes do kolena i cekas ishod. Covek je imao neljudsku minutazu na ovom turniru, aman. Ovaj izraelski trener je najveci diletant na ovom nivou kosarke koji je ikada sedeo na necijoj klupi. Uostalom, sta bi ti da radi u off poziciji u akciji? Da skakuce na prsticima i mase peskirom? Mekelu ima sta da se zameri, da nema igrao bi u NBA, ali mu se svakako ne moze zameriti manjak uticaja na igru ove izraelske reprezentacije i povremeno iskljucivanje iz igre. Covek je ekstremno inteligentan igrac koji odlicno cita igru i savrseno je svestan svega sto se desava na terenu.
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 kakve su sanse da otkupimo partizanov dug duletu i dobijemo takmicarskog trenera umesto ove babe na klupi? Gospode.
Nikodije Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Covek je imao neljudsku minutazu na ovom turniru, aman. Ovaj izraelski trener je najveci diletant na ovom nivou kosarke koji je ikada sedeo na necijoj klupi. Uostalom, sta bi ti da radi u off poziciji u akciji? Da skakuce na prsticima i mase peskirom? Mekelu ima sta da se zameri, da nema igrao bi u NBA, ali mu se svakako ne moze zameriti manjak uticaja na igru ove izraelske reprezentacije i povremeno iskljucivanje iz igre. Covek je ekstremno inteligentan igrac koji odlicno cita igru i savrseno je svestan svega sto se desava na terenu. Cak i kada nije akcija za nekog igraca, taj kretanjama moze svog coveka da odvuce, a ovako Mekelov covek moze slobodno da se angazuje na drugim poslovima posto se njegov covek (Mekel) zakopao u mestu dajuci do znanja da ne planira da ucestvuje u ofanzivnoj akciji svog tima ni na koji nacin. Uostalom, videcemo. Ne mogu ni ja bas da kazem da sam dovoljno puta gledao Mekela da bih nesto eksplicitno mogao da tvrdim. Nadajmo se da je ovo sto sam naveo stvar izraelskog dunstera, a ne nekog Mekelovog generalnog stava.
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Cak i kada nije akcija za nekog igraca, taj kretanjama moze svog coveka da odvuce, a ovako Mekelov covek moze slobodno da se angazuje na drugim poslovima posto se njegov covek (Mekel) zakopao u mestu dajuci do znanja da ne planira da ucestvuje u ofanzivnoj akciji svog tima ni na koji nacin. Uostalom, videcemo. Ne mogu ni ja bas da kazem da sam dovoljno puta gledao Mekela da bih nesto eksplicitno mogao da tvrdim. Nadajmo se da je ovo sto sam naveo stvar izraelskog dunstera, a ne nekog Mekelovog generalnog stava. Nikodije, ostavio si mnogo postova na kosarci, stvarno nije u redu da pises ovakve stvari. Da, odvukao je svog igraca na sasvim suprotnu stranu terena, to mu je posao u tim akcijama. Kad se prvi put igrac koji ga je cuvao "angazovao na drugim poslovima" Mekel je sprzio otvorenu trojku iz coska i tako italijanskoj odbrani stavio do.znanja da njegovo stavljanje do znanja da nece ucestvovati u napadu postoji samo na PPP.
Timmi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 kretnjama moze da odvuce, dok se igra akcija u kojoj stoji u cosku. gospode boze, sta sve ljudima nece pasti na pamet.
Joe D Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 mora nikodije nesto da izmisli da bi strepnja bila dublja od nade
Timmi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 nego, jovic nosi blazicevu 11, thompson zirbesovu 33, koju se ranije nosio schilb. sofo uzeo bobijevu 13, guduric jenkinsovu 22, kalinic ranije uzeo simonovicevu 12, tejic raskovu 15. jos da mekel uzme marcusovu trojku. kao da imaju ogranicen broj brojeva.
Weenie Pooh Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Mere štednje. Tako su i prošlog leta svi nosili neke žnj brojeve u pripremama, valjda restl od bivših saigrača približnog gabarita. Sirotinja :(
pbg12345 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 posle se cudi kako smo ovako uspesni, a mi domacinski poslujemo da nema dalje
Nemanja Posrbica Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 https://pbs.twimg.com/media/COz83ImUEAAwtir.jpg:large https://pbs.twimg.com/media/COuITvCWoAE4otf.jpg:large Inače, Filip Čović i dalje vodi glavnu reč u FMP-u. Čak je i Šturanović otišao, ali Čović je ostao. Radanov je prebačen u FMP.
pbg12345 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 videh da igra na onom turniru u cacku. muka me uhvatila
ljakse Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Radanov je prebačen u FMP. Čeka se da nas napusti baba Luka, pa da se ubaci u 12?
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Čeka se da nas napusti baba Luka, pa da se ubaci u 12? Radanov je bek, nema on veze sa Mitrovicem. I jos mu je rano za prvi tim.
Timmi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 simanic ceka babu. Nisam siguran da postoji neki plan s tim mladima sem da ih drze dalje od konkurenata, a ako sta ispadne od nekog je samo bonus.
Recommended Posts