Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Koliko sam ja čuo, Gudurić je povređen bio i da je u fazi oporavka. Inače, trenutno igramo sa Podgoričanima.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su i treću uzastopnu pobedu od starta priprema za novu sezonu. Posle trijumfa u kontrolnim mečevima protiv rumunskih prvoligaša U-Banka i Temišvara, izabranici trenera Dejana Radonjića savladali su i podgoričku Budućnost rezultatom 77:75.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bio je Nikola Rebić sa 15 poena, Nastić je postigao 12,Skorcanitis 11, a Dangubić 10 poena.Stefan Jović je ubacio 9, Lazić 7, Tompson 6, Gudurić 4, a Tejić 3 poena.

Zvezda će za vikend gostovati u Kraljevu gde je očekuje učešće na Mega Leks Kupu. Crveno-beli će u subotu od 18 sati u novoj kraljevačkoj Hali sportova igrati protiv solunskog PAOK-a, dok drugi polufinalni par čine Mega Leks i turski Trabzonspor. U nedelju će se igrati utakmice za plasman, a svi mečevi sa ovog turnira biće direktno prenošeni na televiziji Sport klub.

Posted

Sreća te imamo kapitena, pa se ne brinem za tu poziciju.

Poslao tapatalk

Posted

Nastara izdominirao i protiv Aleksa Marica. Imace Dejo slatke muke™ kako da raspodeli minutazu na petici. A bogme i na kecu s obzirom kako se Rebabeba namece.

Posted

Tejara je polomio prst i nije igrao mesec dana. I on se vraca iz povrede, a ovo je tek pocetak priprema. Polako ljudi... Rebron je svakako pozitivno iznenadjenje :)

Posted

nasao sam neki link za ovu utakmicu sa paokom, ali na njemu ide beskonacni loop sergejeve reklame za cips. ako neko ima nesto bolje, molio bih da ostavi ovde.

Posted

super. sad mi daj link za kablovsku televiziju koja ima sk1 u ponudi.

Posted

Pa za to bar imas opcija, eno na Balkansportu bi trebalo biti HQ streama.

Posted (edited)

nasao na balkansportu

nastic se bas trudi. rispekt.

Edited by Joe D
Posted

Ovaj Nastic kao da ga je doktor Frankenstajn sklapao ali ozbiljan posao radi.

Posted

Uzgred, petorka sa Guduricem, Tompsonom i Simanicem deluje jedno tri puta kosarkaskije od petorke sa Jovicem, Lazicem i Mitrovicem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...