Nemanja Posrbica Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Ono što sam ja čuo je da je Davidovac izgledao odlično. edit. Thompson igrao svega par minuta. Edited September 3, 2015 by Nemanja Posrbica
Calavera Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Osljare Rumuni, evo kompletne liste strelaca: Najefikasniji u trijumfu crveno belih bili Branko Lazić i Sofoklis Skorcaniti sa po 11 poena, dok je dvocifren košgeterski učinak još imao i Nikola Rebić, 10 poena. Stefan Jović i Boriša Simanić su ubacili po 9, kapiten Luka Mitrović je postigao 7, a Nastić i Davdovac nanizali su po pet poena. U listu strelaca nisu se upisali Tompson, Lazarević i Radanov. Gudure nije bilo, neka laksa povreda. Tejara isto nije igrao, a opravdano odsutni bejahu i Mekel, Danguba i Maik. Bonus: Edited September 3, 2015 by Calavera
Weenie Pooh Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Ma to ga samo ta nova all white kombinacija ukrupnjava. Moraće da mu vrate uspravne štrafte. Edited September 3, 2015 by Weenie Pooh
pbg12345 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 ali kako me isekla ova njihova 8ica. ispostavilo se imenjak naseg juniora
Zavrzan Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Naslovna strana Blica za danas: Vilijams se vraca ?
Segundo Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Naslovna strana Blica za danas: Vilijams se vraca ? Poslednjih mesec dana ubeđujem ortaka da očekujem da klub odradi neki deal sa njim. Apsolutno sam svestan da u ovom trenutku i pod ovakvim okolnostima to nema nikakvog smisla, ali eto, prosto imam neko ubeđenje da će se to desiti. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
pbg12345 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) o tome sam pre neki dan razmisljao :) ako se provucemo u top 16 bio bi odlicno pojacanje. od kad njemu pocinje teci kazna? @segundo dakle nisam jedini :) Edited September 4, 2015 by pbg12345
Segundo Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 o tome sam pre neki dan razmisljao :) ako se provucemo u top 16 bio bi odlicno pojacanje. od kad njemu pocinje teci kazna? @segundo dakle nisam jedini :) [emoji4] Stvar je verovatno samo navijačke prirode. Ali treba biti realan, te zaista iz ove perspektive mislim da nema poente. Tek što je potpisan plej koji ima istu poziciju koju je imao i sam Will pre tačno god dana. Ukoliko bi u pitanju bila doselekcija rostera, u ovom momentu se takođe ne može znati na kojim pozicijama bi to bilo potrebno. Al' da bi izgledalo dojajno, izgledalo bi. [emoji4] P. S. I odakle pare? Sent from my SM-G900F using Tapatalk
pbg12345 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 pa vilijams bi u tom slucaju dosao kao zamena za blazica. jesmo se zalili da nemamo sutera? jesmo. jesmo se zalili da nema ko da kreira? jesmo. u tom smislu idealno resenje :) naravn da od toga nema nista, ali ljudski se nadati. na stranu vilijams, ja sam ubedjen da radonjic nece u sezonu uci sa samo dva pleja u situaciji kad u ekipi nema kombo beka i sa jovicevom sklonosti povredjivanju. tako da po meni rebic iako su ga skoro svi otpisali skoro sigurno ostaje u ekipi
cvrlle Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 markus navodno izrazio zelju da se vrati januara kad mu istekne zabrana
MiddleClass Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Lako je izreaelcu u januaru naci travu u ormaricu.
salerokada Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 markus navodno izrazio zelju da se vrati januara kad mu istekne zabrana Taman kada nam počne top16. Da nas uvede u top8.
pbg12345 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 markus navodno izrazio zelju da se vrati januara kad mu istekne zabrana otkud info?
Recommended Posts