Ivo Petović Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Mekel je bolji šuter od Markovića, o čemu najbolje govore procenti penala. Doduše, to stvarno i nije teško. Druga je stvar što Mekel ima jako spor izbačaj i treba mu večnost da se namesti i šutne. Totalno old school igrač.
Timmi Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Stefan markovic je bio ocigledna stara dobra hiperbola. Ne pamtim da sam vidio ruzniji sut od mekelovog. Ocigledno dejo planira da igra na 0-0 pa sta ubode iz kontranapada i prekida Edited August 31, 2015 by Timmi
stevo glogovac Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ako jaka ode, dovesce jos jednog igraca spolja. Jaka ide 99 odsto, a možda se dovede još jedan 3na4 igrač, pre svega zbog skoka, koji definitivno gubimo odlaskom bobija i kaline. Kažu da Jović izgleda baš dobro u ovih par nedelja (da ne ureknem...) a da i Rebić pokazuje čvrstinu i zreliju igru. Sutra stiže Tompson, a po svemu sudeći za koji dan i Danguba, te ćemo u najvažniji deo priprema i tekme ući sa svim igračima, sem Mekelom i Cirbesom, ali oni ionako nisu upitni.
Zigara Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ja ne znam sta Rebic pokazuje ali ako Guduric ne bude u 12 FMP treba ugasiti. Taman za taj trosak mozemo imati jos jednog dobrog igraca vise svake godine.
stevo glogovac Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Gudurić ima sigurnije mesto u timu od Rebe
Jozef K. Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Mekel, Jović, Lazić, Gudurić, Blažić, Tompson, Dangubić, Mitrović, Tejić, Sofo, Cirbes, Nastić. Plus Rebić, Radanov... Ako ode Blažić, ostaje prostor za tog što bi pokrio 3-4... Poslao tapatalk
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Neka dodje. On bar zna kako se osvajaju trofeji.
John Coltrane Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Njemu je bar stalo. Sent from my iPhone using Tapatalk
armor Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ovlas gledano bilo bi mi zao da ode Jaka,ali mislim da je usao u neki kontraproduktivni mod, i da ga ta njegova prevelika zelja i emocije pogotovo protiv KKP inhibira,umesto da ga stimulise i za njega samoga bi bilo bolje da ode negde gde nece da se vuku neki repovi,da decko pokida i da nadje sebe,mene licno je kupio zanavek.
Blud Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ma super je lik, vezao dve dobre tekme u sezoni...
Recommended Posts