Hamlet Strašni Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Lepo ja rekoh kolegama pre neki dan - ne podrzavam ruski ekspanzionizam nigde, osim u jednom svakom pravcu E sad sam ga opravio
Prospero Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Lepo ja rekoh kolegama pre neki dan - ne podrzavam ruski ekspanzionizam nigde, osim u jednom pravcu Zapadnom... :D
MancMellow Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Zapadnom... :D you of all people znas dobro sta sam mislio ^_^ seriously though, jbt, emigracija im je (bila jedna od vaznih stavki koja im je) spasila ekonomiju. ovo je odvratno
Miralem Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 izgleda da tamo ne umeju da cene kari pilav i deep fried chicken wings.
Marcus Wulffings Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 a tek što ne umeju da cene u letoniji i litvaniji...
MancMellow Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 izgleda da tamo ne umeju da cene kari pilav i deep fried chicken wings. a ni grcke bailoute. Kad treba da se radi po Parizima, Londonima i Berlinima bez radne dozvole i kad treba NATO i EU da te brani to je super. Kad treba uraditi nesto u zajednicku korist - sipak . More...
rajka Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Na granici između Srbije i Mađarske danas popodne u Tisi se utopio imigrant koji je ušao na teritoriju Mađarske. Kad ga je pogranična policija Mađarske uočila, krenula je za njim, a on je nemajući kuda uskočio u Tisu. Iznemogao i iscrpljen nije imao snage da dopliva do srpske obale i utopio se naočigled mađarskih graničara, koji su nepomično stajali na obali i gledali kako se imigrant davi. iz blica
Lrd Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Jeste jezivo, ali ovi detalji da su mađarski graničari "nepomično stajali na obali i gledali kako se imigrant davi" mi deluje kao rutinsko Blicovo obogaćivanje teksta koji se teško može proveriti.
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Jeste jezivo, ali ovi detalji da su mađarski graničari "nepomično stajali na obali i gledali kako se imigrant davi" mi deluje kao rutinsko Blicovo obogaćivanje teksta koji se teško može proveriti. U pravu si.
Radoye Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Tisa nema madjarsku i srpsku obalu. Madjarska je uzvodno, Srbija nizvodno.
Skyhighatrist Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Ima desetak kiometara, pola je na starom kraku Tise prema Horgošu, pola na glavnom toku ka Đali...
Marcus Wulffings Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ne morate više da strahujete nad sudbinom sirijskih izbeglica jer je austrija naručila dodatnih sedamsto kontejnera za smeštaj migranata
Recommended Posts