Muwan Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Mila majko... Ali oni ne mogu legalno da udju u Srbiju, verovatno izlaze u Tabanovcima pa peške preko granice?
Frank Pembleton Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) Gevgelija,ovih dana... Next stop,Presevo. dizaster vejting tu hepen... Jel neko prati sta se desava u MK oni kao da kuliraju ovo... Edited July 18, 2015 by Frank Pembleton
MancMellow Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Gevgelija,ovih dana... Next stop,Presevo. jbt...sta raditi sa ovim ljudima, jbt
Đipalo Junuz Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Užas... Napisao sam pre nekoliko dana, slušao sam razgovor otpravnika vozova na predaji smene: železnica je uvela noćni voz Preševo-Subotica, otpravnici vozova ga zovu azil ekspres. Kažu da prazna kompozicija odlazi na jug, a krcata ide na sever...
pacey defender Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 jbt...sta raditi sa ovim ljudima, jbt ako Liban može da prihvati onoliki broj izbeglica (25% od ukupnog broja stanovnika - neverovatna brojka), ne vidim kako i zbog čega Srbija nije u stanju da im pruži dostojanstven transfer kroz svoju teritoriju. A šta dalje..... jebiga, u Evropi su na vlasti uglavnom desničari. Neki grade zidove, neki se deci useravaju u facu dok plaču zbog deportacije koja im sledi. To je sve deo istog paketa.
MancMellow Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 ako Liban može da prihvati onoliki broj izbeglica (25% od ukupnog broja stanovnika - neverovatna brojka), ne vidim kako i zbog čega Srbija nije u stanju da im pruži dostojanstven transfer kroz svoju teritoriju. A šta dalje..... jebiga, u Evropi su na vlasti uglavnom desničari. Neki grade zidove, neki se deci useravaju u facu dok plaču zbog deportacije koja im sledi. To je sve deo istog paketa. ma ne bi bio problem, bar s moje tacke gledista, da su oni dosli i odlucili (bar jedan dobar deo) da zive u Srbiji. Ali ovoliki broj ljudi na "proputovanju" za negde gde nemaju nikakvu nameru da ih prime je...ne znam
Dagmar Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Podseca malo na slike sa albanskim imigrantima zimus. Kapiram da su njih sve vratili, ali ove objektivno nemaju gde. Jedino da ih izdeportuju od Srbije preko Grcke do Turske, i naprave nesto kao gvozdenu zavesu.
Dagmar Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ne, gvozdenu zavesu preko jugoistocne Evrope. To resava bar polovinu pitanja.
Аврам Гојић Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ne resava im to nista, opet ce da ginu na brodovima.
MancMellow Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) ^^da dignu "gvozdenu zavesu" preko sopstvenih clanova? Mislim Rumunija, Bugarska i Grcka su isto SEE Edited July 18, 2015 by MancMellow
Recommended Posts