rajka Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Pa i Britanija je imala svoje plumbere pa su im opet došli Poljaci, oborili cenu rada, bla bla. To što ti (ja, neko treći) ne uviđa potrebu za x uslugom po y ceni (ili potpuno novoj usluzi/proizvodu) ne znači da će tako i ostati i da su stvari zakucane u mestu. Naravno da se minimalac može smanjivati, na ovaj ili onaj način, voljno ili nevoljno, u sklopu šire race to the bottom, pa nismo to jednom mogli gledati. da li imas neki link koji bi potvrdio sa su oborili cenu?
Hella Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) kaze vucic danas, da su mu madjari rekli da ce u narednoj godini 2 miliona migranata krenuti ka zapadnoj evropi a 1,9 putem kroz srbiju. i da ovo nije potraga za poslom vec seoba naroda. cudi me da im nije predlozio da dignu veci zid i da im mi pomognemo u gradnji. pa niko od njih neće stići do evrope biće ovako kako je rečeno ala će biti veselo kad par miliona stranaca kulturno obogati kulovgrad pa kad za par godina krene međuverski dijalog ko u njihovim superiornim kulturama a ja ljuštim kulen i gledam sve to dvogledom sa osmatračnice na beškoj predlažem feministima lopovima i lgbtovima da hvataju maglu dok još mogu inače će im biti kao i svugde u kalifatu http://www.dailymail.co.uk/news/article-3144213/ISIS-executes-women-beheading-time-group-kills-two-married-couples-witchcraft-sorcery-Syria.html http://www.dailymail.co.uk/news/article-3146928/ISIS-barbarians-use-meat-cleaver-chop-hand-foot-two-suspected-thieves-hundreds-men-young-boys-watch-on.html http://www.dailymail.co.uk/news/article-3144213/ISIS-executes-women-beheading-time-group-kills-two-married-couples-witchcraft-sorcery-Syria.html Edited July 3, 2015 by Hella
Takeshi Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 pa niko od njih neće stići do evrope biće ovako kako je rečeno prosli put su doneli kafu u evropu.
Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 prosli put su doneli kafu u evropu. hmmmm sta li ce doneti u evropu afganistanci? :misko:
Takeshi Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 hmmmm sta li ce doneti u evropu afganistanci? :misko:restorane.
Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 .... i mak, mnogo maka pa ne moraju onda ni da dolaze, ima bar maka u banatu ihaj
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 pa ne moraju onda ni da dolaze, ima bar maka u banatu ihaj pa da pokažu banaćanima kako se gaje napredne vrste sa visokim prinosima
Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 pa da pokažu banaćanima kako se gaje napredne vrste sa visokim prinosima nego, da banacanima predlozis referendum sa pitanjem, koga bi vise voleli za komsije od kojih mogu da uce o visokim prinosima - dunavske svabe ili afganistance, sta mislis, za koga bi se odlucili?
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) pa za duVanske švabe, odličan pet Edited July 3, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 mogao bih da povratim i nešto od imovine u slučaju restitucije
Pontijak Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 e sad, a da krajisnicima u banatu predlozis isti takav referendum sta mislis, za koga bi se odlucili, za dunavske svabe ili afganistance? to povodom tvoje crtic o imovini u slucaju restitucije
Marcus Wulffings Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 e sad, a da krajisnicima u banatu predlozis isti takav referendum sta mislis, za koga bi se odlucili, za dunavske svabe ili afganistance? to povodom tvoje crtic o imovini u slucaju restitucije eeeeee onda bi biiiiloooo... obrni ćurak..., a banat bi postao svetski proizvođač maka broj jedan
Аврам Гојић Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Dva puta sam prosao kroz Presevo u cetiri dana. Oba puta sam video kolone migranata koji hodaju ivicom puta, samo nekoliko stotina metara od granicnog prelaza. Oni samo zaobidju prelaz i prodju kroz neke bogaze i zbunje, uz pomoc lokalnih vodica. Kad se odmaknu od granicne policije, samo izadju na drum.
Recommended Posts