Ryan Franco Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Napisao si dva puta pa me je zanimalo da li ces i treci put. Hihi.
Pontijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nemoj tako, ima tu casnih izuzetaka, cak mozda i nisu izuzeci nego pravilo. Ja mislio na one iz fotelje. Btw. ova navala ljudi svakako nije dvodimenzionalan problem, ima tu svega i treba biti jako pametan sa eventualnim osudama pre svega zbog licne savesti ( ako takvo shto uopste postoji) pa i ja sam mislio na njih a ne na one koji po raznoraznim izbeglickim kampovima rade i zaista se trude dok oni gore u lancu ishrane medjunarodnih organizacija spickavaju tone novca tehnikom volsebne redistribucije u dzepove i na zalost te obicne, vredne, pozrtvovane ljude mediji primete tek kada neko od njih strada kao ona nesrecna devojka poreklom iz libana koju je psihopata ubio
Pontijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 A na koga konkretno mislis? osećaš se prozvanim? Napisao si dva puta pa me je zanimalo da li ces i treci put. Hihi. Osecam se smorenim. pa kako da se ne smoris kada si krenuo tom ofucanom i davno provaljenom tehnikom navlacenja forumasa na ban
Ryan Franco Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ako ti je lakse da verujes u to, nemam nista protiv.
Pontijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ako ti je lakse da verujes u to, nemam nista protiv. ma nebitno, samo sam pratio dinamiku razmene tih postova i nekako mi je licilo na to a ako gresim, tim bolje :)
Hella Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 ako su mogli da organizuju pileću čorbu u picinom parku ne podsećaj me taman sam potisnuo tu bruku
Caligula Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Prava je šteta što se više ne pitaju čestiti i pošteni ljudi poput Caligule, Pontijaka i Marcusa ali bar imamo jedni druge pa ćemo nešto smisliti majkumu.upravo sam procitao 1prdez. So ppp-ovski Edited February 4, 2016 by Caligula
kurjak92 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sa mracnih dubina interneta Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub blizu Norveške granice, u Murmansku, počeli su da uznemiravaju mlade Ruskinje i shvatili su, ali previše kasno, da nisu u Evropi. Ruski muškarci, kao što je trebalo da pretpostave i kao što većina ljudi zna, su dosta drugačiji od onih u Evropi. Iako policijski zvaničnici ne žele da pričaju o tome, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu koji se dogodio u Murmansku. Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog "lošeg ponašanja" i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do "zemlje meda i mleka". Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci "Gandvik" i zaboravljajući gde su, počeli su da spopadaju Ruskinje. http://www.kurir.rs/planeta/18-muskaraca-zavrsilo-u-bolnici-rusi-pretukli-migrante-koji-su-maltretirali-devojke-u-nocnom-klubu-clanak-2123489
Hella Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 http://www.kurir.rs/planeta/18-muskaraca-zavrsilo-u-bolnici-rusi-pretukli-migrante-koji-su-maltretirali-devojke-u-nocnom-klubu-clanak-2123489 pics or its not true
Pontijak Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 vest je poprilicno bljutavo prenesena ali to je dobri stari kurir Ruski muškarci, kao što je trebalo da pretpostave i kao što većina ljudi zna, su dosta drugačiji od onih u Evropi. i posle ove recenice novinar kurira je dao sebi oduska i izdrkao gledajuci fotografiju plavookog atletski gradjenog Alekseja Aleksejevica, jednog od miliona ruskih nadljudi dodatak: naravno da su i norvezani idioti sa tim ekstremizmom politicke korektnosti pa zato i dozivljavaju da im se kojekakve barabe i olos useravaju u drustvo
Pontijak Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 lebe mekani ovakvu fotku ni pajtonovci ne bi umeli da osmisle
Hella Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 ali nemojte da islamofobišete jer po rečima 1 korisnog idiota to nema veze s islamom naime oni siluju jer su siromašni i zato država treba da pojača davanja na velfer kako bi nepismeni i beskorisni migranti imali kinte da zadovolje apetite sponzoruša or else A British teenager has been gang-raped in a Spanish resort after being dragged into a car by a group of Moroccan men, it was reported today. The 18-year-old claimed she was attacked while walking home from work late at night in Sabinillas, near Marbella. Police are investigating a group of Moroccan men in the area.A friend of the victim told The Olive Press: 'She is absolutely devastated. 'I hope the police catch these men and They get what they deserve. They are the lowest of the low.' It is not clear when the attack took place or whether the suspects were migrants or tourists. The report comes as countries across Europe have recorded a huge spike in the number of alleged sex attacks by migrants arriving from North Africa and the Middle East. Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3433325/British-teenager-gang-raped-Moroccan-men-dragged-car-Spain.html#ixzz3zIQdIK5G
Pečorin Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 ovde takodje odlicna fotka http://thisisengland.org.uk/migrants-in-murmansk-go-too-far-with-russian-girls-some-in-hospital-some-in-jail/# sve je jasno
Recommended Posts