Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Bas dodjoh da postavim, tek sad videh snimak. 

Edited by Nesh

što su ga gađali kamenjem jel zato što se nije dobrovoljno ponudio da ih prošvercuje  :fantom:

Policija u Kelnu javlja da su politicari uglavnom slagali kad su rekli da se ne zna ko su izgrednici.

Naprotiv, policija je kontrolisala preko 100 osoba i vecina su bili svezi azilanti, i to ne samo iz Sev. Afrike nego pre svega iz Sirije.

Takodje, motivi nisu bili prvenstveno dzeparenje nego zabava kroz razne nacine izivljavanja, pre svega nad zenama.

No, za sada u Nemackoj vlada praksa da tek posto se neko osudi na 3 godina robije moze da bude vracen.

Raj za tzv. sitne krminalce i zlostavljace.

Mozda ne bi bilo lose da politicka elita prodje jednom kroz takav tretman pa da shvati realnost.

bolje da horde džihada siluju pale i pljačkaju do mile volje nego da uvodimo mere neprimerene za otvoreno i slobodno društvo kao neki orban koji je svoje građane lišio neviđenog kulturnog bogatstva 

inače kelnska policija isto laže koliko je teška prvobitni izveštaji su bili štazijevski zabašureni a medijima je trebalo pet dana da smisle sve eufemizme koje mogu da natrpaju u tekstove dakle radilo se o zajedničkoj akciji zataškavanja dok internet nije počeo da puca pod izveštajima očevidaca i žrtava  :fantom:

Edited by Hella

Izgleda da sam previše mator za ovu vrstu humora. Ja to čak i ne razumem :cry: 

bolje da horde džihada siluju pale i pljačkaju do mile volje nego da uvodimo mere neprimerene za otvoreno i slobodno društvo kao neki orban koji je svoje građane lišio neviđenog kulturnog bogatstva  :fantom:

Nema Orban nista protiv dok siluju hriscani ili nacionalisti - ne bi ja njega kao resenje.

Resenje je prosto nulta tolerancija za izgrednike, kratak pritvor, brzo sudjenje i jos brza deportacija.

Za ostatak pomoc, obrazovanje i posao.

Jasna situacija i za gradjane i za izbeglice.

Problem je ocigledno zastarelo zakonodavstvo i politicka praksa iz vremena kada je azil bio relativno retka pojava.

Za ostatak pomoc, obrazovanje i posao.

jel znaš možda kolika je stopa nepismenosti među migrantima  :fantom:

jel znaš možda kolika je stopa nepismenosti među migrantima  :fantom:

Visoka, a opismenjavanju obrazovanje izmedju ostalog i sluzi.

Izgleda da sam previše mator za ovu vrstu humora. Ja to čak i ne razumem :cry:

tko ne razumije helu, mora biti smjesten na pzd......oh, cekaj

sreća da se mali Ajlan udavio, pa nije porastao u silovatelja.

CYnNbpPW8AA3e4f.jpg

ovo je subverzivno koliko i vicevi o tome kako Cigani smrde i jebu sestre.

Budale neduhovite.