Meazza Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Razumem ga, i ja bih tako da tokom cele godine nijednom ne vidim sunce.
Marcus Wulffings Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 ipak je najjaci ovaj sto nakon deset godina u mancesteru hoce nazad u iran. ^_^ potpuno iznenađujuće!?!?!?!?
Hella Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 “He was demanding that he be flown back to Iran straight away because he hates Manchester and he’s had enough." dosledan velferu jako i do samog kraja
Marcus Wulffings Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) VIDEO: HISTERIJA U FINSKOJ Divljaci u KKK kapuljačama dočekali bus sa izbjeglicama i izrešetali ga bakljama i petardama! Edited September 25, 2015 by Marcus Wulffings
Hella Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 dobro to je 40 blekmetalaca bolida nije vlada carina policija vojska i crkva ko u hungarajhu
Marcus Wulffings Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 treba im dovesti yola da ih nauči šta je graždanska svest, da ih prosvetli
Miralem Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 dobro to je 40 blekmetalaca bolida nije vlada carina policija vojska i crkva ko u hungarajhu ja pak mislim da su to pankeri
Marcus Wulffings Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) Madžarska umika bodečo žico na meji s SlovenijoMadžarska notranja ministrica: »Postavitev ograje je bil nesporazum«. Avstrija podaljšala nadzor nad svojimi mejami. hopa cupa, kopernikanski obrt, boga ti božjeg ORBAN RUŠI OGRADU SA SLOVENIJOM, ALI DOVRŠAVA ONU S HRVATSKOM 'Još ću se konzultirati oko potpunog zatvaranja' Edited September 25, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Nemački MUP: Trećina "Sirijaca" nije iz SirijeNemačko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da skoro trćeina tražilaca koji tvrde da su iz Sirije, nisu poreklom iz te zemlje. tako daaa....
Tresko Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Pa šta se bune, lepo je rekao Milanović oko tretmana migranata: “Nama ljudi uđu u državu sa sto evra i izađu sa sto evra." Ne daš mi ništa, ne dam ti ništa.
Krošek Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 ne morate bas serovati taj video, to je patka. izjave su ciste lazi i nista nije onako kao sto se pokusalo predstaviti
garcia Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 pokrio je svojim prisustvom sve aspekte života u deželi, kada se bavio ekologijom i otpadom - svima je jasno da je klasični Rasim. +1
*edited by mod Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Resetanje petardama, plasenje sirijaca KKKom i ograda sa Slovenijom. Tesko je izabrati sta je retardiranije.
Recommended Posts