Singer Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 South park sinoc razbio.Na temu zida i izbeglica? Ima li epizode već da se kupi negde?
radisa Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Na temu zida i izbeglica? Ima li epizode već da se kupi negde? Odgledao sad preko KODI-Genesis varijante... Dobra je...
Radoye Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Madjari dizu ogradu na granici sa Slovenijom...
wall Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 A? To vec ne bi smeli da rade (Sengen). Šengen je valjda o prelasku granice na graničnom prelazu ne o uređenju granične linije.
pacey defender Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 osim toga, smiljanje raznoraznih alternativa je uzaludan posao. srbija, tj vucic radi ono sto mu se kaze da radi, kao i ostali. mozemo samo da gledamo. i budemo srecni sto vec nismo u eu, jer bi onda mi morali da batinamo i saplicemo izbeglice na granici sa makedonijom. izvini, ti ono bese zivis u jednoj eu drzavi?
Kuglager Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) prebacio na granična pita nja Edited September 24, 2015 by Kuglager
Miralem Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 izvini, ti ono bese zivis u jednoj eu drzavi? izvini, ti bese onaj sto voli da cepa dlake?
ToniAdams Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 izvini, ti ono bese zivis u jednoj eu drzavi? on je drzava za sebe. zapravo, toliko je debeo da ima sopstvenu gravitaciju. Šengen je valjda o prelasku granice na graničnom prelazu ne o uređenju granične linije. taj fazon. iako granicni prelazi fakticki vise i ne postoje. elem, malo mi je ipak sumanuto da izgleda nisu o tome obavestili bracu slovence Noću smo prvi put primijetili aktivnosti na granici s Mađarskom. Dopremili su žicu i sličan materijal, o čemu nas susjedna država nije obavijestila", potvrdio je Šefic u parlamentu raniju novinarsku informaciju.
Miralem Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 zapravo, toliko je debeo da ima sopstvenu gravitaciju. jebote, ladno si mi ukrao fazon. to sam ja tebi rekao pre mozda godinu dana.
Recommended Posts