Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Na grčko ostrvo Lezbos jutros je, za nešto manje od jednog sata, došlo oko 1.200 izbeglica, javio je Rojters.

• Replies 8.3k
  • Views 668.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Verterdegete
    Verterdegete

Evo ja sam pametan i obrazovan, pa evo varim i bravarišem, i zadovoljan sam svojim poslom.   Druga stvar, nemoj da vređaš majstore. Ima tu itekako pametnog sveta. Rekao bih ovako, pametnijeg

Posted Images

E odlicno samo sam cekao da Odavic skine masku:

Treba objasniti Americi da se zaustavi to prolece, jesen, zima na bliskom istoku...

lezbos i kos su dnevno na 10.000, izvor IRC

Edited by yolo

kupujmo domace, letujmo u srbiji

E odlicno samo sam cekao da Odavic skine masku:

Treba objasniti Americi da se zaustavi to prolece, jesen, zima na bliskom istoku...

... sta ovde nije tacno :fantom:

Kako ovo podseća na leto '90,sreća da nam sjebane vojske pa mogu samo sankcijama da ratuju :lol: Eno Vulin dominira,kaže ovo je rasizam  :s_w:

Kako ovo podseća na leto '90

eto vidite šta narod kaže

i gde je sad onaj milogled što je onako grlato obećavao belolistićarskim kapacitetima da neće biti devedesetih ako dođe toma jel u burundiju zajedno s ostalim gubitnicima rata s logikom :fantom:

Edited by Hella

lezbos i kos su dnevno na 10.000, izvor IRC

Znaci milionče do kraja godine, ako ne bude neka jača zima. 

Ma ista ljubav kao '90 samo što nas držali unutar lijepe njihove,kamiondžijama ne daju da uđu,nas jedva pustili da izađemo :s_w:  

fala bogu pa se dukatos s bademom dobija cijedjenjem somborskih krava i badema, tako bih ja na to gledala.

Znaci milionče do kraja godine, ako ne bude neka jača zima. 

700-800 decembar dnevno procena, total 20.000 mesecno

osim ako ne budu blokirali ostrva 

osim ako ne budu blokirali ostrva 

kako, gnjurci naoruzani cavlima ce da buse camce?

kako, gnjurci naoruzani cavlima ce da buse camce?

Maiale.jpgLogodcima.jpg