Prospero Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ocekujmo uskoro i Brazilce i Urugvajce kod Preševa: Samo žuti ljudi nikako da dođu do Morave :(
Eraserhead Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 osim toga, smiljanje raznoraznih alternativa je uzaludan posao. srbija, tj vucic radi ono sto mu se kaze da radi, kao i ostali. mozemo samo da gledamo. i budemo srecni sto vec nismo u eu, jer bi onda mi morali da batinamo i saplicemo izbeglice na granici sa makedonijom. Ti jesi u EU, Srbija nije.
Kuglager Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Samo žuti ljudi nikako da dođu do Morave :( stiže 17 meleona
logoped Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) sa prvim snegovima primiće ih te priče o kvotama su iritirajuće jer ne znamo po kom kriterijumu se došlo do njih i ja stalno postavljam pitanje...i onda? hrana, voda, škola, zdravstvo, grejanje, dokumenta, jezik, posao mi prebrojavamo, a brojeva nam nedostaje, jer gledamo sa strahom Edited September 23, 2015 by logoped
steins Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ne brini se, nece nam ti silni muslimani ostati u zemlji nasoj miloj, pravoslavnoj Srbiji. Ako Hrvati i Madjari hermeticki zatvore granice (a nece i ne mogu) ovi ljudi ce traziti druge rute. Neki ce pokusati preko Rumunije, neki preko Albanije i Crne Gore pa morem do Italije. Ako uopste neko ostane na duze vreme taj broj ce biti maksimum nekoliko hiljada i to je sve. Celo ovo maltretiranje sluzi da se na izvoru posalje poruka da ih EU ne zeli i da se smanji inicijalni priliv, za ove koji su vec "zarobljeni" unutar granica EU ce se naci resenje.U jbte ceo fuzbal si promasio sa ovim muslimanima i pravoslavcima. Za ovo ostalo, ne znam sta da ti kažem, nadam se da si u pravu i da će se ova situacija tako brzo i jednostavno resiti, sa samo par hiljada izbeglica stacioniranih u Srbiji. Lično ne verujem u taj scenario al mogu da mu se nadam.
yolo Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 kako se tu nafatirali orbanovi ortaci preko koji je isao uvoz iz malage i montaza, hiljade i hiljade meleardi forint
Caligula Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) stiže 17 meleona To je 100 evra po coveku. Hocu reci, to je smesna cifra Edited September 23, 2015 by Caligula
Kuglager Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 'PLAN C' Neslužbeno doznajemo: Vlada razmišlja o vraćanju izbjeglica u Srbiju ako se situacija pogorša Pise Vecernji list
Budja Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ocekujmo uskoro i Brazilce i Urugvajce kod Preševa: Kakav je Toma kralj. Gde samo nalazi te ideje? Na klupi u Kalisu?
logoped Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 jel ko vodi evidenciju ko su ti ljudi koji prolaze putevima, njivama, šumarcima, varošima i selima osim legendi da su svi vrhunski hirurzi i legendi da su sirotinja bez igde ičega dakle u tom rasponu ideja i predstava..zna i iko ko su ti ljudi koji su sad alibi svima za međusobno razračunavanje i rešavanje kobajagi rešenih razmirica hvala
aram Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 evo, sve ih licno poznajem, sve vrhunski hirurzi bez igde icega
Hamlet Strašni Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Čuo sam da se vojska organizovano raspituje po opštinama o potencijalnim kapaciterima za prihvat većeg broja izbeglica... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts