Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

On 22. 9. 2015. at 18:13, Dagmar said:

Ne treba srednje razvijena drzava da posle 3 toi toi ja i par dnevnica vec prelazi u modus prosnje.

A pogotovo sto ce krevete placati narod a EU fond kad stigne sta stigne ide u koferce, zato ih i traze.

ustvari da, toliko se rezimski mediji bahate u samohvalisanju da su mnogo ucinili a realno, sta su ucinili? samo cekam kada ce da izjave da je i supppa™ akcija drzave te da eu treba da refundira 39000 evra koliko je kostala supppa™

i drugi bold, cudi me kako se ovde zaboravlja sa kakvim likovima mi imamo posla

• Replies 8.3k
  • Views 669.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Verterdegete
    Verterdegete

Evo ja sam pametan i obrazovan, pa evo varim i bravarišem, i zadovoljan sam svojim poslom.   Druga stvar, nemoj da vređaš majstore. Ima tu itekako pametnog sveta. Rekao bih ovako, pametnijeg

Posted Images

Чак ни тои тои ји™ нису државни, то је Блицова акција коју је помогла општина Савски венац. 

Edited by teacher

Ja to cak nisam ni znala. Bestidni olos.

ne znam da li imaš predstavu koliko para gubimo

On 22. 9. 2015. at 18:10, Pontijak said:

Dezulovic u tekstu na sajtu n1

srpskim vodicima

uglavnom ih preko granice prevode mađarski cigani iz horgoša tako da je pravilnije vodiči iz srbije  :fantom:

On 22. 9. 2015. at 18:35, Braća Strugacki said:

ne znam da li imaš predstavu koliko para gubimo

Ostave i oni ponesto za taksi.

On 22. 9. 2015. at 17:23, Braća Strugacki said:

meni je interesantan detalj onog hrvatskog nešto, mislim da je premijer

navodi da će u briselu razgovarati o korenu problema i kako ga rešiti - o grčkoj i turskoj

znači problem je što ih puštaju uopšte da uđu bilo gde

:o

pa naravno da je to problem, uvek je i bio. nemacka, svedska i norveska su mogle da glume humanost i civilizovanost dok je turska senila na vratima evrope, a u grckoj njihova ekipa bila na vlasti. sad ih boli kurac da glume kerbere za tudj racun, pa je eu uspostavila liniju odbrane u bugarskoj i madjarskoj. sve se kao cudeci sto ovi upotrebljavaju zicu, zidove i pendreke, oh, ti divljaci. hrvati ni ne znaju sta da rade a i nisu u sengenu, a ova budala prica javno sta svi misle ali... drugacije formulisu.

na kraju ce srbija, kad se ovi iskordinisu, zavrsiti sa 40 000 izbeglica preko zime, i dobice 5 miliona evra pomoci od eu, od kojih ce dve trecine zavrsiti u privatnim dzepovima i u sns predizbornoj kampanji. e onda ce te izbeglice poceti da se bune jer im je hladno u satoru na minus 5, kradu okolo a desice se i slucaj silovanja, pa ce nase (lokal)patriote krenuti da ih lemaju, a ovi sa zapada ce to glerdati na tv-u i iscudjavati se kakvi smo mi to netolerantni primitivci.

On 22. 9. 2015. at 18:37, Hella said:

uglavnom ih preko granice prevode mađarski cigani iz horgoša tako da je pravilnije vodiči iz srbije  :fantom:

romi su nasa braca, sto je nekoliko puta rekao i premijer, dakle nije netacno to da je rec o srpskim vodicima :fantom:

On 22. 9. 2015. at 18:48, Miralem said:

:o

pa naravno da je to problem, uvek je i bio. nemacka, svedska i norveska su mogle da glume humanost i civilizovanost dok je turska senila na vratima evrope, a u grckoj njihova ekipa bila na vlasti. sad ih boli kurac da glume kerbere za tudj racun, pa je eu uspostavila liniju odbrane u bugarskoj i madjarskoj. sve se kao cudeci sto ovi upotrebljavaju zicu, zidove i pendreke, oh, ti divljaci. hrvati ni ne znaju sta da rade a i nisu u sengenu, a ova budala prica javno sta svi misle ali... drugacije formulisu.

na kraju ce srbija, kad se ovi iskordinisu, zavrsiti sa 40 000 izbeglica preko zime, i dobice 5 miliona evra pomoci od eu, od kojih ce dve trecine zavrsiti u privatnim dzepovima i u sns predizbornoj kampanji. e onda ce te izbeglice poceti da se bune jer im je hladno u satoru na minus 5, kradu okolo a desice se i slucaj silovanja, pa ce nase (lokal)patriote krenuti da ih lemaju, a ovi sa zapada ce to glerdati na tv-u i iscudjavati se kakvi smo mi to netolerantni primitivci.

ti si bas optimista, samo dve trecine :fantom:

Edited by Pontijak

Vrlo verovatan scenario, tome ide.

Samo jednu stvar zaboravljate, izbeglice ne žele da ostanu ovde, ne žele ni u Makedoniji, ni u Grčkoj,

imaju svoj cilj i bez prisile ih je nemoguće zaustaviti.

On 22. 9. 2015. at 19:04, svashtabezneshto said:

Samo jednu stvar zaboravljate, izbeglice ne žele da ostanu ovde, ne žele ni u Makedoniji, ni u Grčkoj,

Mmda. Samo vec sad ima prisile na granici Srbije i Madjarske, a prosirice prisilu i na granicu sa Hrvatskom.

On 22. 9. 2015. at 19:04, svashtabezneshto said:

madjari su ih prisilom zaustavili, zar ne?

ne zele izbeglice da ostaju u srbiji, al se nece ni vratiti u siriju cim im istvan pokaze pendrek. ima da cuce ovde i vrebaju pogodan momenat, a to moze da potraje.

... realan scenario, pisano o tome ovde onoliko.

Bolje da sede u logoru u Srbiji nego u logoru u turskoj, nece biti losiji uslovi, a bliza je Nemacka, ima vise smisla vrzmati se.