Jump to content
IGNORED

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

zmanic

Recommended Posts

Posted

Ne treba srednje razvijena drzava da posle 3 toi toi ja i par dnevnica vec prelazi u modus prosnje.

A pogotovo sto ce krevete placati narod a EU fond kad stigne sta stigne ide u koferce, zato ih i traze.

ustvari da, toliko se rezimski mediji bahate u samohvalisanju da su mnogo ucinili a realno, sta su ucinili? samo cekam kada ce da izjave da je i supppa™ akcija drzave te da eu treba da refundira 39000 evra koliko je kostala supppa™

i drugi bold, cudi me kako se ovde zaboravlja sa kakvim likovima mi imamo posla

Posted (edited)

Чак ни тои тои ји™ нису државни, то је Блицова акција коју је помогла општина Савски венац. 

Edited by teacher
Posted

ne znam da li imaš predstavu koliko para gubimo

Posted

Dezulovic u tekstu na sajtu n1

srpskim vodicima

uglavnom ih preko granice prevode mađarski cigani iz horgoša tako da je pravilnije vodiči iz srbije  :fantom:

Posted

ne znam da li imaš predstavu koliko para gubimo

Ostave i oni ponesto za taksi.

Posted

meni je interesantan detalj onog hrvatskog nešto, mislim da je premijer

navodi da će u briselu razgovarati o korenu problema i kako ga rešiti - o grčkoj i turskoj

znači problem je što ih puštaju uopšte da uđu bilo gde

:o

pa naravno da je to problem, uvek je i bio. nemacka, svedska i norveska su mogle da glume humanost i civilizovanost dok je turska senila na vratima evrope, a u grckoj njihova ekipa bila na vlasti. sad ih boli kurac da glume kerbere za tudj racun, pa je eu uspostavila liniju odbrane u bugarskoj i madjarskoj. sve se kao cudeci sto ovi upotrebljavaju zicu, zidove i pendreke, oh, ti divljaci. hrvati ni ne znaju sta da rade a i nisu u sengenu, a ova budala prica javno sta svi misle ali... drugacije formulisu.

na kraju ce srbija, kad se ovi iskordinisu, zavrsiti sa 40 000 izbeglica preko zime, i dobice 5 miliona evra pomoci od eu, od kojih ce dve trecine zavrsiti u privatnim dzepovima i u sns predizbornoj kampanji. e onda ce te izbeglice poceti da se bune jer im je hladno u satoru na minus 5, kradu okolo a desice se i slucaj silovanja, pa ce nase (lokal)patriote krenuti da ih lemaju, a ovi sa zapada ce to glerdati na tv-u i iscudjavati se kakvi smo mi to netolerantni primitivci.

Posted (edited)

uglavnom ih preko granice prevode mađarski cigani iz horgoša tako da je pravilnije vodiči iz srbije  :fantom:

romi su nasa braca, sto je nekoliko puta rekao i premijer, dakle nije netacno to da je rec o srpskim vodicima :fantom:

:o

pa naravno da je to problem, uvek je i bio. nemacka, svedska i norveska su mogle da glume humanost i civilizovanost dok je turska senila na vratima evrope, a u grckoj njihova ekipa bila na vlasti. sad ih boli kurac da glume kerbere za tudj racun, pa je eu uspostavila liniju odbrane u bugarskoj i madjarskoj. sve se kao cudeci sto ovi upotrebljavaju zicu, zidove i pendreke, oh, ti divljaci. hrvati ni ne znaju sta da rade a i nisu u sengenu, a ova budala prica javno sta svi misle ali... drugacije formulisu.

na kraju ce srbija, kad se ovi iskordinisu, zavrsiti sa 40 000 izbeglica preko zime, i dobice 5 miliona evra pomoci od eu, od kojih ce dve trecine zavrsiti u privatnim dzepovima i u sns predizbornoj kampanji. e onda ce te izbeglice poceti da se bune jer im je hladno u satoru na minus 5, kradu okolo a desice se i slucaj silovanja, pa ce nase (lokal)patriote krenuti da ih lemaju, a ovi sa zapada ce to glerdati na tv-u i iscudjavati se kakvi smo mi to netolerantni primitivci.

ti si bas optimista, samo dve trecine :fantom:

Edited by Pontijak
Posted

Vrlo verovatan scenario, tome ide.

Posted

Samo jednu stvar zaboravljate, izbeglice ne žele da ostanu ovde, ne žele ni u Makedoniji, ni u Grčkoj,

imaju svoj cilj i bez prisile ih je nemoguće zaustaviti.

Posted

Samo jednu stvar zaboravljate, izbeglice ne žele da ostanu ovde, ne žele ni u Makedoniji, ni u Grčkoj,

Mmda. Samo vec sad ima prisile na granici Srbije i Madjarske, a prosirice prisilu i na granicu sa Hrvatskom.

Posted

madjari su ih prisilom zaustavili, zar ne?

ne zele izbeglice da ostaju u srbiji, al se nece ni vratiti u siriju cim im istvan pokaze pendrek. ima da cuce ovde i vrebaju pogodan momenat, a to moze da potraje.

Posted

... realan scenario, pisano o tome ovde onoliko.

Posted

Bolje da sede u logoru u Srbiji nego u logoru u turskoj, nece biti losiji uslovi, a bliza je Nemacka, ima vise smisla vrzmati se.