James Marshall Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ludilo se ubrzano siri Evropom, citam komentare na Welt-u Merkelicu bi rado zamenili Orbanom Pa ja ne vidim mogućnost da se izbjegne bujanje i rast desnice, sad svi fašisti trljaju ruke, na milion izbjeglica doći će novih 30 miliona glasača raznoraznih idiota na nivou EU.
katamaran Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Help refugees and migrants in urgent need. Google will match your donation.
Meazza Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Na civile, decu, trudnice vodenim topovima, suzavcem i pendrekom. Jako sam siguran da u tu EU ne želim. Ne želim da stojim ispod iste zastave ispod koje ravnopravno stoje neljudi koji su to dozvolili, podržali i naredili. Želim im istu sudbinu. +1000
Frile Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Manite se patetike. Ispod koje god zastave da se zadesiš, stajaćeš ravnopravno sa kojekakvim neljudima.
SleeperSleep Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 forumska patetika... ima li šta tugaljivije?
Kuglager Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 forumska patetika... ima li šta tugaljivije? nšta ne košta
ToniAdams Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 jebali ih u usta oni konji koje jasu. klasicni pilicari koji su jedva docekali bilo kakvu vandrednu situaciju kako bi dobili priliku da demonstriraju silu. ogavni white trash.
Kuglager Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Dođe mi sad da se spremim i odem u siriju da se tamo borim i obezbedim mir ovim ljudima i da se svi vrate kući a ne da se potucaju po fašističkim nedođijama
ToniAdams Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 aj mi u povratku donesi kakav dobar tahini, dacu ti kintu.
Eraserhead Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Koliko god da je uloga Madjarske odvratna bilo bi lose da se to pretvori u neku mrznju protiv Madjara a imam utisak sudeci po drustvenim mrezama da se i u to polako pretvara.
aram Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 e sreca da si ti tu da nam skrenes paznju da pripazimo
đorđe geprat Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 meni je najluđe što se ponavlja glupost viđena na bilbordima. obraćaju se arapima na mađarskom jeziku sa engleskim titlom. večeras sam pitao grupu sirijaca (desetak) na engleskom, mogao je da odgovori jedan uz tuc-muc.
Eraserhead Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 e sreca da si ti tu da nam skrenes paznju da pripazimo Smatraj da ti je paznja skrenuta.
Recommended Posts