September 16, 20159 yr Novinar BBCa sad kaže da su stigle prve presude pred mađarskim sudovima po ilegalnom prelasku granice i kazna je deportacija u zemlju odakle su došli a to je u ovim slučajevima Srbija. via TT Edited September 16, 20159 yr by Prospero
September 16, 20159 yr Novinar BBCa sad kaže da su stigle prve presude pred mađarskim sudovima po ilegalnom prelasku granice i kazna je deportacija u zemlju odakle su došli a to je u ovim slučajevima Srbija. via TT E, pa tu bi Srbija malo trebala da podprckuje Madjare, i da ne prihvata tu deportaciju. Nije ni obavezna. Lepo se sačeka na granici i kaže se Madjarima da te njihove presude mogu da utaknu Orbanu u bulju.
September 16, 20159 yr Pa i da zapucaju, šta onda? Poslati tenkove i 72. brigadu da napadnu Madjarsku? edokurcasrbijomeđšljivama, znači ništa suverenitet i teritorijalni integritet, samo mirna koegzistencija? 1 si veleizdajnik u najavi, znaš. Edited September 16, 20159 yr by koksy
September 16, 20159 yr Sad bi Srbija trebalo da zatvori sve granične prelaze sa Madjarskom do daljeg, i da ostavi zatvorene sve prelaze čak i posle ovih 30 dana kad Madjari otvore svoj. Kad pitaju zašto, da im se odgovori: Jer smo tako u mogućnosti. @Koksy: Pa da, samo legalno podprckivanje, bez agresivnosti. Edited September 16, 20159 yr by Tresko
September 16, 20159 yr ... ovo se ne moze gledati vise, scene da poludis Edited September 16, 20159 yr by Krošek
September 16, 20159 yr Ne deluje mi bas da pustaju, pre ce biti da su se samo pregrupisali za novi udar suzavcem.
September 16, 20159 yr Ne deluje mi bas da pustaju, pre ce biti da su se samo pregrupisali za novi udar suzavcem. da... ucinilo mi se edit: jedan covek prosao skroz okrvavljene glave Edited September 16, 20159 yr by Krošek