Jump to content

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

Featured Replies

Novinar BBCa sad kaže da su stigle prve presude pred mađarskim sudovima po ilegalnom prelasku granice i kazna je deportacija u zemlju odakle su došli a to je u ovim slučajevima Srbija.

via TT

Edited by Prospero

• Replies 8.3k
  • Views 667.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj deda je govorio da jedino dobro koje iz Banata dolazi je to sto sunce svice na toj strani :p

• Ne nego se ti praviš naivan. Dok je tema veza države i "protok migranata"  onda je ok, ali kada krene puškaranje, ubistva, ugrožavanje građana Srbije niko ni reč. Jača™ tema je šta su pevali

• Verterdegete
    Verterdegete

Evo ja sam pametan i obrazovan, pa evo varim i bravarišem, i zadovoljan sam svojim poslom.   Druga stvar, nemoj da vređaš majstore. Ima tu itekako pametnog sveta. Rekao bih ovako, pametnijeg

Posted Images

doci ce noc uskoro pa cemo da vidimo kako se madjari snalaze u kukuruzu

Novinar BBCa sad kaže da su stigle prve presude pred mađarskim sudovima po ilegalnom prelasku granice i kazna je deportacija u zemlju odakle su došli a to je u ovim slučajevima Srbija.

via TT

E, pa tu bi Srbija malo trebala da podprckuje Madjare, i da ne prihvata tu deportaciju. Nije ni obavezna. Lepo se sačeka na granici i kaže se Madjarima da te njihove presude mogu da utaknu Orbanu u bulju.

Mađari zatvaraju horgoš na 30 dana...

poslato sa WC šolje by BVK

Pa i da zapucaju, šta onda? Poslati tenkove i 72. brigadu da napadnu Madjarsku?

edokurcasrbijomeđšljivama, znači ništa suverenitet i teritorijalni integritet, samo mirna koegzistencija?  1 si veleizdajnik u najavi, znaš. :fantom:

Edited by koksy

Sad bi Srbija trebalo da zatvori sve granične prelaze sa Madjarskom do daljeg, i da ostavi zatvorene sve prelaze čak i posle ovih 30 dana kad Madjari otvore svoj. Kad pitaju zašto, da im se odgovori: Jer smo tako u mogućnosti.

@Koksy: Pa da, samo legalno podprckivanje, bez agresivnosti. :lolol:

Edited by Tresko

vidimo autobus na srpskoj koji nesumnjivo ceka da vozi do sida

...

ovo se ne moze gledati vise, scene da poludis

Edited by Krošek

Opet govna bacaju suzavce...

Ne deluje mi bas da pustaju, pre ce biti da su se samo pregrupisali za novi udar suzavcem.

Toni Bedalov kaže da je policija pucala na izbeglice.

Ne deluje mi bas da pustaju, pre ce biti da su se samo pregrupisali za novi udar suzavcem.

da... ucinilo mi se

edit: jedan covek prosao skroz okrvavljene glave

Edited by Krošek

Evo i razbijenih glava...

majku im jebem onu nenormalnu