Krampa Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 ...jednog Hitlera, Musolinija, Hortija, Mouzlija, Gerta Vildersa.... Link to comment
frit Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/istina-o-imigrantima-na-nas-su-bacali-fekalije-lupali-su-po-vratima-pljuvali-po-vjetrobranskom-staklu-jednu-talijanku-su-vukli-za-kosufoto-828508 koje sranje od teksta ...... Riječi su to sasvim slobodoumnog čovjeka, koji eto, „nije još naučio biti multukulturalan“ i nikada nije bio u doticaju s primitivnim svijetom koji krasi Afriku, odakle dolaze čitave horde parazita, u doslovnom smislu, i priređuju na tlu Europe upravo ono što je Jean Raspail opisao u svojem remek-djelu Kamp svetaca. Kad malo razmislimo, možda je upravo ta knjiga nekome i dala ideju kako kolonizirati jedan čitavi kontinent bez ispaljenog metka. Sudbinu Europe koja je opisana u knjizi nećemo vam ovdje iznositi, nju možete i sami predvidjeti, a ako doista netko osjeća mržnju prema samom sebi, onda neka i dalje bude „human.“ Divljaci će sasvim sigurno znati prikladno zahvaliti. ....... Konyhas Istvan Link to comment
Takeshi Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 nije u redu da madjari toliko dominiraju po negativnoj popularnosti, i bugari se trude. Why do so many refugees avoid Bulgaria? In an Arabic language "Refugee Handbook," Bulgaria ranks first among countries asylum seekers should avoid. Refugees say xenophobia and Islamophobia are widespread and that they try to skirt around the country. Link to comment
Dimitri Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) "hoce li neko da salje tenkove na granice?" Nema. Sve se istopilo i prodalo. I ovo što je ostalo, nema ko da vozi. Preostale tri granate, namenjene su samo za uzbunjivanje građana, u mestima gde ne radi Šizela i Smirela. Edited September 11, 2015 by Dimitri Link to comment
Dimitri Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) "kuriozitet je da je jedini rat koji Srbija posle wwII dobila onaj kad je dos pobedio ovpmb" Kuriozitet je da Srbija objektivno nije vodila nijedan rat, ukoliko zanemarimo ukazano milosrđe 1999. godine, u kome smo se, pa opet, pokazali sasvim dobro. Izvinjenje. Ne radi mi iber zokna. Edited September 11, 2015 by Dimitri Link to comment
Muwan Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Kuriozitet je da Srbija objektivno nije vodila nijedan rat, ukoliko zanemarimo ukazano milosrđe 1999. godine, u kome smo se, pa opet, pokazali sasvim dobro. Biraj: Link to comment
Eraserhead Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 "kuriozitet je da je jedini rat koji Srbija posle wwII dobila onaj kad je dos pobedio ovpmb" Kuriozitet je da Srbija objektivno nije vodila nijedan rat, ukoliko zanemarimo ukazano milosrđe 1999. godine, u kome smo se, pa opet, pokazali sasvim dobro. Izvinjenje. Ne radi mi iber zokna. U tom smo takoreci pobedili. Link to comment
Dimitri Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) Nemam previše kvalitetnih opcija. Ovaj desno mi upadljivo bled. Nece dugo. Opet ovaj levo i nije dugo. Mada ja sa tobom ne komuniciram. Lep si ovako čovek, kao slika Slobodana Miloševića, onako sa proleca, ali otkad si mi namestio ovaj beleg na čelu - za uvredu, sintagmu, koju si sam koristio i kreirao, u pogledu "velikoalbanskih fašista na terenu" - shvatio sam da je matematika jasna: dva puta nista je nista. Izbora nije ni bilo. E, da. Ako smo saglasni da postupci mađarske vlade i države, ukazuju na bliskost sa pojedinim fašističkim pokretima u prošlosti; koliku bi sad težinu imala osuda albanskih igraca za desavanja na terenu, kako su se nedavno i slikali sa licem koje je upravljalo dronom. Da li se tvoj stav promenio? Naravno, ide "BelojGotivnojSovi" ili vec nekoj drugoj sličnoj letilici. Edited September 11, 2015 by Dimitri Link to comment
garcia Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Nemam previše kvalitetnih opcija. Ovaj desno mi upadljivo bled. Nece dugo. Opet ovaj levo i nije dugo. Mada ja sa tobom ne komuniciram. Lep si ovako čovek, kao slika Slobodana Miloševića, onako sa proleca, ali otkad si mi namestio ovaj beleg na čelu - za uvredu, sintagmu, koju si sam koristio i kreirao, u pogledu "velikoalbanskih fašista na terenu" - shvatio sam da je matematika jasna: dva puta nista je nista. Izbora nije ni bilo. E, da. Ako smo saglasni da postupci mađarske vlade i države, ukazuju na bliskost sa pojedinim fašističkim pokretima u prošlosti; koliku bi sad težinu imala osuda albanskih igraca za desavanja na terenu, kako su se nedavno i slikali sa licem koje je upravljalo dronom. Da li se tvoj stav promenio? Naravno, ide "BelojGotivnojSovi" ili vec nekoj drugoj sličnoj letilici. Link to comment
*edited by mod Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 To je zato što muškarci koriste predlog "sa" kada se žene, a ne "za". Samo ukucaš pravi predlog i situacija postaje daleko romantičnija Aj sve ali sta ocekuje da nadje ovaj sto se zeni sa crnkinjom to mi nije jasno :D Link to comment
Pontijak Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Aj sve ali sta ocekuje da nadje ovaj sto se zeni sa crnkinjom to mi nije jasno :D mislio na afroamerikanku ali ne ume da koristi pc termine Link to comment
Hella Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 mislio na afroamerikanku ali ne ume da koristi pc termine ne znaš ni ti Link to comment
Pontijak Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) ne znaš ni ti dadada legendarno je ovo Afro-Amerikanci u JAR cekaj, zar to nije smislio uros jos davno tamo? edit: a, jeste to urosh ali sa drugim nikom Edited September 11, 2015 by Pontijak Link to comment
dragance Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Šta fali crnkinjama, pa još onim Francuskim? Link to comment
Recommended Posts