InvisibleLight Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 imaš li neki predlog kako da zovemo pripadnika mađarskog društva koji podržava ovo što orban radi? a da ne bude više od 15ak karaktera. zvati ga kako dolikuje (nemam milosti). nego ne podrzavaju SVI madjari orbana pa da ih je i 7 %, mada ok dok je takav precutni sporazum (madjari = 90% orbanovih simpatizera) ogranicen na foume, da ne predje u shtampu i ostale medije
harper lee Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Smorili ste onoliko sa tom politickom korektnoscu i panicnim strahom od generalizacije. Naravno da se podrazumeva da nisu svi Madjari fasisti i da ne podrzavaju svi ni fasizam ni Orbana, ne vdim zasto je toliko potrebno naglasavati nesto sto je logicki toliko ocigledno, samo da bi se ispostovala neka forma.
InvisibleLight Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 pa jbg nekao posaje trend foruma, hrvati = ustase, madjari = fasisti :) kakogod..
Meazza Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) +1 za harperov post. Edited September 3, 2015 by IndridCold
copkillah Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 otvorene rane našem narodu... jbt. zaleđeni Dunav ovo ono... i onda te iste mađarske vlasti koje su čuvale Šandora Kepira kao da je nacionalno blago
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Prvi put u životu žalim što Srbija nema vojsku veličine ruske pa da na ovo 15. septembra odgovori raspoređivanjem jedno tri hiljade tenkova i VBR-ova naspram kršćanskih snaga. +1
Singer Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 koji smo mi onda, kad, eto tako, govorimo o stvarima i narodima? kako se mi zovemo ako može neko da mi pomogne?
MancMellow Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Vi biste rasporedjivali tenkove, a ja samo ne bih primao one izbeglice koji ni ne zele u Srbiju i onda sam ja bio ekstreman
InvisibleLight Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 jedno prakticno pitanje - ukoliko vozis ove ljude po srbiji u sopstvenom aranzmanu ima li opasnosti po njih/tebe da kriste zakon?
namenski Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 kako se mi zovemo ako može neko da mi pomogne? Крајпуташи Имаш још неко питање?
SNARC Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Obzirom na to koliko su se sjajno srpski tenkovi iskazali prethodnih decenija, cenim da bi se kobasicari upisali od smeha da rasporedimo naoruzanje duz granice. Vecina ljudi u Srbiji pokazuje se kao bolja i humanija od vecine ljudi u Djarmalendu, to je dovoljna pobeda u mojim ocima. To sto oni rade je samo odlican pokazatelj da ne smemo da zaboravimo ko nam je u komsiluku i kakav nam je komsiluk, bez obzira na zute zvezdice na plavoj podlozi.
yolo Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 jel ima neko orbanov telefon? imamo ovde jednog hriscanina bez dokumenata pa ako bi hteo da ga primi, kada mu je hriscanstvo toliko bitno.
MancMellow Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 jel ima neko orbanov telefon? imamo ovde jednog hriscanina bez dokumenata pa ako bi hteo da ga primi, kada mu je hriscanstvo toliko bitno. to mozes sa Slovacima, oni su rekli da bi primali hriscane
Recommended Posts