Joshua Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 nadam se da će vlada paziti da si tom milijardom ne izbije oči, ipak je značajna suma u pitanju. -_- d'izvini fini svet.
Skyhighatrist Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 i na to jos onih 100 meleardi koje je grobi obecao, kape da nakrivimo Sve je to kurac prema Bačevićevih 10 hiljada milijardi...
wall Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Mojne se zajebavaš, vidim budućnost, skidam vradžbine...http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/587310/AKCIJA-CVIKCANGLA-Srpska-novinarka-i-madjarski-opozicionar-presekli-bodljikavu-zicu-na-Horgosu-opozicionar-uhapsen
aram Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 mojne ti da vredjas ozbiljne ljude, milica i djerdj sigurno jesu antifasisti (kao i sav normalan svet), ali antifa... to ti je onaj nocu_pisem_grafite_danju_radim_za_tajkune mrco i drugari
wall Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 mojne ti da vredjas ozbiljne ljude, milica i djerdj sigurno jesu antifasisti (kao i sav normalan svet), ali antifa... to ti je onaj nocu_pisem_grafite_danju_radim_za_tajkune mrco i drugariMa dobro, nije antifa zaštićen brend. -_-Šta ćeš, sve ti je postalo personaliti fašizam, antifašizam, net-fajteri i sl.
Caligula Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Objavili im rat Više stotina izbjeglica, uglavnom iz zemalja Bliskog istoka, nalazi se na kolodvoru. Policija je blokirala glavni ulaz na kolodvor i naredila ljudima da napuste perone, objavila je mađarska novinska agencija MTI. @navijaci koji putuju na utakmice, da li znate kakva je frekvencija ljudi kada su veliki dogadjaji? Meni ova brojka od tri hiljade dnevno nije toliko velika za ovakve drasticne mere. Edited September 1, 2015 by Caligula
Hella Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 antifa... to ti je onaj nocu_pisem_grafite_danju_radim_za_tajkune mrco i drugari ko su mrčo i drugari i za kog tajkuna rade
wall Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Dakle Mađari uveli ulaz na žel. stanici za građane i za migrante. Ovaj drugi je zatvoren ali i simbolika je gadna... Edited September 1, 2015 by wall
kurjak92 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Cekaj, nisu valjda i psima zabranili koriscenje vozova :o? Nadam se da je bar ta mrvica evropskih vrednosti i ljudskih prava opstala Послато са GT-P7500 користећи Тапаток 2
Hella Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 jel ti to meko č ili tvrdo č jbg ja ne znam za reči mrco i mrćo pa pretpostavljam da je mrčo al ajd odgovori i ne zbunjuj narod
namenski Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Merkel: Nismo krivi za talas izbeglica u Mađarskoj Nemačka nije kriva za talas sirijskih izbeglica u Mađarskoj koje pokušavaju da se ukrcaju u vozove koji idu ka Nemačkoj, izjavila je nemačka kancelarka. Trebalo je na vreme slusati pametne ljude Edit, hocu reci dirndl und lederhosen Edited September 1, 2015 by namenski
Marcus Wulffings Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 pa nije cela stvar prihvaćena kada im je nemačka bila potrebna u novom svetskom poretku i hladnom ratu; zato danas teta angela dirndla po svetu
Recommended Posts