kobni zelaya Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Naravno, i treba im naci Mađarska na braniku EU. Mi nećemo nikad ući u EU, inače bi to posle postala naša funkcija.
Muwan Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ako bi Srbija ušla (kao što neće), funkcija bi prešla na Bugarsku i Grčku.
kurjak92 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 +1000 za oba kom, sad je pitanje sta ce dalje Inace opet veliki problemi na makedonsko grckoj granici, sa vec vidjenim razvojem situacije Послато са GT-P7500 користећи Тапаток 2
Marcus Wulffings Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 retko ogavan tip, orah iz ruke mu ne bih uzeo
beta Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) mađari su takvi i prema svojima i prema drugima. pročitajte malo o mađarskoj istoriji. može onaj deo o 1956. Edited September 1, 2015 by beta kentauri
Hella Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) neki ovdašnji priglupi su bili u fazonu što je extra ovaj sns baš dobro što su na vlasti vidi kako lepo pričaju o izbeglicama Министри унутрашњих послова земаља чланица ЕУ, 14. септембра имаће састанак на коме треба да заузму заједнички став поводом избегличке кризе, а очекује се да ће том приликом Србији бити одобрено милијарду евра помоћи, најавио је Ласло Варга, заменик председника Одбора за европске интеграције Скупштине Србије у разговору за РТВ Edited September 1, 2015 by Hella
Frank Pembleton Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 jesi li proverila koliko je oštar taj barbvajer, da l može da poseče?Ja "proverio" na GRE-MK granici pre nedelju dana.Vrlo oštro i zajebano. Ja čak nisam ni obratio pažnju tek kad sam video fleku na pantalonama. Lepo je zaseklo.
Caligula Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) neki ovdašnji priglupi Nemoj tako. Ja nisam tako sarmantan pa cu da kazem naivni ^_^ btw. drago mi je sto ce migranti od ove cifre dobiti makar 5%, onih 95% raspodelice ove SNS fizionomije izmedju sebe, pajtaski. Treba platiti i tabloide koji su, umesto da zaradjuju naslovima ARAP SILOVAO SRPKINJU nedeljama morali da budu u minusu i pisu kako su migranti spas za Srbiju. Milijardu evra je valjda cena Srbije kao dugorocnog izbeglickog kampa sa svime sto ta titula sobom nosi. Visice neko na terazijama ovog puta. Edited September 1, 2015 by Caligula
nenad Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 ahahaaaa, milijardu evra za srbiju. to samo vas dvojica mozete da poverujete.
Pontijak Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Nemoj tako. Ja nisam tako sarmantan pa cu da kazem naivni ^_^ btw. drago mi je sto ce migranti od ove cifre dobiti makar 5%, onih 95% raspodelice ove SNS fizionomije izmedju sebe, pajtaski. Milijardu evra je valjda cena Srbije kao dugorocnog izbeglickog kampa sa svime sto ta titula sobom nosi. Visice neko na terazijama ovog puta. tih 5% je optimisticka pretpostavka. uostalom, zar je neko sumnjao o pravim motivima ove vlasti? i naravno da niko nece visiti na terazijama, tamo je bilo samo 1 vesanje i to su organizovale naci okupacione vlasti. srbin srbina ne vesa zbog takvih stvari, eventualno sledeca garnitura malo reketira prethodnu i pita za svoj deo pa nastavi na se ponasa isto. i od te milijarde mozda bude nesto manje od stotinak miliona i to u ratama na sledecih 15 godina, isto kao sa onim milijardama za saniranje poplavljenih podrucja ali ove izjave, kao svadje u obdanistu Mađarska vlada saopštila je ranije da nemački "fleksibilniji odnos" prema izbeglicama podstiče migracije Nemačka nije kriva za talas sirijskih izbeglica u Mađarskoj koje pokušavaju da se ukrcaju u vozove koji idu ka Nemačkoj, izjavila je nemačka kancelarka. Edited September 1, 2015 by Pontijak
Singer Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) 3.5 milijarde + 1 milijarda = 4.5 milijarde moram da počnem da zapisujem i sabiram, ko će popamtiti tolike milijarde Edited September 1, 2015 by Singer
Pontijak Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 3.5 milijarde + 1 milijarda = 4.5 milijarde pravilno razmisljate gradjanine!
Singer Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 pravilno razmisljate gradjanine! 4.5 pišem. 10.000 pamtim
Pontijak Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) 4.5 pišem. 10.000 pamtim i na to jos onih 100 meleardi koje je grobi obecao, kape da nakrivimo Edited September 1, 2015 by Pontijak
Marcus Wulffings Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Merkel: Nismo krivi za talas izbeglica u MađarskojNemačka nije kriva za talas sirijskih izbeglica u Mađarskoj koje pokušavaju da se ukrcaju u vozove koji idu ka Nemačkoj, izjavila je nemačka kancelarka. hahahaha sjajna je
Recommended Posts