aram Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 +1 država zabranjuje faši skupove, 'levičari' brane fašiste od zle zabrane, sve se prevrnulo naopačke! e, zezas ili libekovci sebe stvarno smatraju levicarima? ili nesto trece?
FERNOUX H Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xbTSdUdQeLY haha ovo je zapravo do jaja to je ono o čemu pričam - klasna tenzija
FERNOUX H Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Pa realno, ovakvi nesporazumi dešavaće se sve češće i ovde
wall Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Zato sto pristajemo na pritisak EU mimo realnih mogucnosti, mimo ikakve logike, pravimo sebi (i migrantima) veliki problem. Zato sto nas ogradjuju i mi cutimo, zato sto zahtevaju da budemo deponija i zato sto nameravaju na tu deponiju da tovare zive ljude, decu, porodice, bez dugorocnijeg plana. Dakle pristajemo da se u nase dvoriste plitko zakopa jaka bomba. Vidi, ja sam ponosan što se ovako odnosimo prema izbeglicama/migrantima.Sramota me reć' čak sam ponosan na izjave i akcije pojedinih ljudi iz vlasti. Odmažemo sebi? Neka. Odmažemo i njima? E pa neće biti, svakom kojem pomognemo je uspeh a šta će biti sutra, ne zna se. Mi ne odlučujemo tako samo neka igramo poen za poen. Edited August 27, 2015 by wall
svashtabezneshto Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 +mnogo To pokušavam da kažem danima. (I svako jutro se budim sa strahom da neko od naših znaničnika nije promenio priču.)
Pontijak Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Vidi, ja sam ponosan što se ovako odnosimo prema izbeglicama/migrantima. Sramota me reć' čak sam ponosan na izjave i akcije pojedinih ljudi iz vlasti. Odmažemo sebi? Neka. Odmažemo i njima? E pa neće biti, svakom kojem pomognemo je uspeh a šta će biti sutra, ne zna se. Mi ne odlučujemo tako samo neka igramo poen za poen.
mackenzie Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Sirijac prodaje olovke na ulici u Bejrutu, dok drži zaspalu kćerku...
yolo Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Mene zanima zašto su azilanti odbili hranu koju su im makedonski policajci ponudili na granici kao pomoć? Da li je to zato što je na kutijama nacrtan krst ili zato što hrana nije halal, po islamskim propisima? Neka neko objasni razloge. Jako ružna slika. I mozak koji postavlja ovakva pitanja je jako ruzan, uvreda prvo za ovaj forum a onda i sire. Pa niko ne trazi razloge za to. Edited August 27, 2015 by yolo
wall Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Molba, dva puta cenite da li fotka treba u spoiler.
yolo Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Gdin Otto kaze da je jedan lokalni ceski radio danas prekinuo glasanje uzivo u programu na pitanje: Da li bi podrzali da Hitler ustane iz groba ako bi doneo konacno resenje za izbeglice. Glasanje je prekinuto kada je vise od 50% bilo ZA.
MancMellow Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Ma da, više od 50% Čeha (ako je to smisao) je za Hitlera nego za izbeglice :D jesu oni ksenofobi, ali ne toliki :D tj nisu ksenofobi, nego nešto drugo...al dobro sad Edited August 27, 2015 by MancMellow
Sestre Bronte Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Joj gospode ima li te... Ovo i mene muči već dugo. Gdin Otto kaze da je jedan lokalni ceski radio danas prekinuo glasanje uzivo u programu na pitanje: Da li bi podrzali da Hitler ustane iz groba ako bi doneo konacno resenje za izbeglice. Glasanje je prekinuto kada je vise od 50% bilo ZA. Može neki link?
Pontijak Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Može neki link? ne verujes na rec gospodinu ottou?
Recommended Posts