harper lee Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Zid http://www.blic.rs/Vesti/Svet/585517/HOP-Evo-sta-mali-migranti-rade-kad-se-nadju-pred-madjarskom-ogradom Nadam se da im dele makaze za zicu po Vojvodini. Steta je da se ono samo preskoci. Ma jok, za ovakve "ograde" su idealne one gradjevinske table sto smo u siromasna vremena krali po gradilistima i kacili kao table za kos. Samo je nabacis na zicu i lagano predjes preko nje.
Krošek Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Objavljeno juce: "Tri karte za emigrante ili kako Srbija plaća američki ceh", dr Branislav Ristivojevic (DSS) Predlazem da se osvezite ovim analitickim masterpisom sa sve walking dead referencama i podignete nivo svoje mozdane aktivnosti do neslucenih granica.
Lezilebovich Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 počeo sam. i malo mi je muka Prva zabluda: Ovi ljudi su emigranti (azilanti, izbeglice, nevoljnici, nesrećnici…). Ništa od toga. U pitanju su dezerteri pomešani sa nešto žena i dece. Voleo bih da tako nešto kaže za ove sa Kosova ili žrtve Oluje i slično idemo dalje .... Druga zabluda: Oni su ovde protiv svoje volje Ništa od toga. Sami su došli ovde. ne mogu dalje, ovog gospodina ću se potruditi da zapamtim - Branislav Ristivojević Govno Lajkovano 8648 puta između ostalog i jedna moja bliska rođaka koju sam baš zbog ovoga i hajdovao sa fejsbuka
Joshua Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 znači, kukavice koje se smucaju po belom svetu iz obesti, tek da im dupe vidi puta. sem toga, svi odreda su privilegovani narko dileri koji hoće da se nakače na kičmu poštenom uk/ger/fr poreskom obvezniku (ko arbanasi ), ali da usput sjebu i domaćinsku srbiju koja ih gosti, zato što su tako u mogućnosti. g.o.v.n.o.
SleeperSleep Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 to je dss. uvek bio i ostao. samo su dveri gore od njih u srbiji.
yolo Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Zid http://www.blic.rs/Vesti/Svet/585517/HOP-Evo-sta-mali-migranti-rade-kad-se-nadju-pred-madjarskom-ogradom Nadam se da im dele makaze za zicu po Vojvodini. Steta je da se ono samo preskoci. ne volim sto su krenuli da objavljuju ovakve stvari. jasno je kako i zasto ljudi prolaze bez vecih problema do nemacke ali verujem da ko treba da zna zna, a najbolje je da ih (nas) je sto manje...
FERNOUX H Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 "We are most organized state on their journey" "Serbia will never build any concentration camp for these people"
wall Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 ne volim sto su krenuli da objavljuju ovakve stvari. jasno je kako i zasto ljudi prolaze bez vecih problema do nemacke ali verujem da ko treba da zna zna, a najbolje je da ih (nas) je sto manje... Mislim da nije problem ni znati. Oni koji, iz našeg ugla, ne bi trebalo da znaju, svakako odlično znaju...
katamaran Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ma jok, za ovakve "ograde" su idealne one gradjevinske table sto smo u siromasna vremena krali po gradilistima i kacili kao table za kos. Samo je nabacis na zicu i lagano predjes preko nje. Meni lepse kad se ograda usput osteti ili unisti.
wall Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Meni lepse kad se ograda usput osteti ili unisti. Iskreno, ja sam i očekivao neku akciju Antifa operativaca, barem dok Mađari ne pooštre zakon.
Takeshi Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 ubedljivo najvaznija vest je ona od juce iz nemacke. svi azilanti iz sirije ostaju u nemackoj, bez obzira kako su usli. omeksalo angelino ledeno srce. Germany opens its gates: Berlin says all Syrian asylum-seekers are welcome to remain, as Britain is urged to make a 'similar statement'
wall Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 A dobro, dvoje-troje malo makaze za žicu, crvene marame na ogradi, lajv strim, ovo-ono... Eee da mi je dvajes godina manje.
Recommended Posts