Caligula Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Neću da "morališem". Ovo ništa ne valja. ... jbg, cudi me da do sada nije bilo vise takvih istupa zvanicnika. Sada ce svako da koristi ove nesrecnike za ono sto ga najvise svrbi, pocev od Vucica pa nadalje. Emigranti ce postati okean povoda za razna prepucavanja, iskaljivanje frustracija i tupave racionalizacije fasista koji ce sada svakako pomoliti svoju ruznu glavu. Bice ruzno a resenja nema. Zapravo, kljucna stvar oko citave situacije i jeste da brzo resenje ne postoji.
JozoMujica Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Сада је јасно да Србија не може да заштити грађане и пореске обвезнике северне Бачке и изгледа да судбина Мађара и других националности не интересује надлежна лица. Nek idu u Mađarsku. Edited August 15, 2015 by JozoMujica
logoped Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Nem kellenek a megálmodott álmok, ( Ady endre, Új Vizeken járok) ne trebaju meni ( ili nama ) odsanjani snovi (ili sanje prošlih dana, ili već zavisi od osetai ) Pesma se zove Novim vodama hodim neobičan mi taj jezik, slikovit, moderna ima dosta simbolike hrišćanske..tako je valjda u svesti ćoveka, pikturalno. virtualno..Budite Dobro...čuvajte se reči rečenih i nerečenih Edited August 15, 2015 by logoped
yolo Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 ko su ovi navijaci tj kog kluba? veceras su inace kroz picin park prosla tri skinsa koji su zighajlovali i dobacivali na srpskom neke budalastine bilo je na trenutak neprijatno ali je bilo jasno da bi ove degenerike ortaci iz mosula i bagdada, prekaljeni decenijskim fajtom, rastavili od zivota - i njih i sva moguca pojacanja, sa sve radovcima.
FERNOUX H Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 ok, ajde da prestanemo sa glupostima. navijački svet nije nikada bio tolerantna sredina, niti će to biti. niti "tolerancija" rešava ovo pitanje u bilo kom smislu (tolerancija kao takva je jedan večito neuspešni pokušaj da se prevaziđe društveni antagonizam bez ukidanja klasnih razlika)
namenski Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ajde bre neka neko Ferveksu pokaze put do PZD... Namuci se covek, onoliko, ucinite mu/
Ryan Franco Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Evo ovako ćemo od sada. Na ovom topiku ti je zabranjeno da troluješ građaniste svojim kurčenjem o poznavanju navijačkog sveta. Ja ću te istrolovati više nego što si uspeo za ovih 700 postova. Dalje, lično znam da na forumu pišu ljudi koji su zapravo išli na gostovanja sa prvom ekipom ali se prosto ne eksponiraju po forumu. Ovo nije forum za neku preteranu priči o navijačima. Nema ni potrebe za tim. Imamo HRHB da čitamo lepe stvari. Treće. Nisi potreban ti i tvoja kristalna kugla da nam kažeš da je nasilje spram izbeglica očekivan ishod. Znamo to jer smo stariji od tebe.
Recommended Posts