Pontijak Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) da se razumemo, nemam ja ništa protiv uzimanja bilo čijeg pasoša, imam protiv licemerja kojim se taj izbor opravdava. kao da postoji potreba za pravdanjem. pa dobro, vole mnogi ljudi da se pravdaju iako ih niko ne proziva, nista strasno :) Sa druge strane, neki prijatno iznenađuju. vidi ti dzentrifikatorkusavamale Edited August 14, 2015 by Pontijak
Fins fleet Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) pa kao sto sirijci zele u nemacku iz svojih razloga tako bi i mi domaci u nemacku iz svojih razloga, svako ima pravo na svoje razloge i na pokusaj da ostvari ono sto zeli btw, koliko se secam ti si na ovoj temi pre iks dana kada smo se svi zezali na temu ucenja madjarskog i drzavljanstva odobravala zelju ljudi da zbog ekonomskih razloga uzmu madjar drzavljanstvo? mada, mozda sam pomesao nikove Bravo. Koliko mi je na prvu loptu bilo apsurdno da se ljudi iz Sirije i Afganistana nazivaju ekonomskim migrantima, toliko mi nije jasno cemu u teoriji otpor ekonomskim migrantima. Ili onda nek Norvezani sami skoluju svoje lekare, ako nase ne zele. Nama ce fakat faliti, kada sadasnja garnitura ode u penziju i skontamo da niko nije ostao. Edited August 14, 2015 by Fins fleet
Pontijak Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Koliko mi je na prvu loptu bilo apsurdno da se ljudi iz Sirije i Afganistana nazivaju ekonomskim migrantima, toliko mi nije jasno cemu u teoriji otpor ekonomskim migrantima. ma kod naseg sveta to je ona varijacija na temu, uzese nam crnci sve poslove emigranti iz azije i bliskog istoka sve kvote za azilante u nemackoj
Fins fleet Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ma kod naseg sveta to je ona varijacija na temu, uzese nam crnci sve poslove emigranti iz azije i bliskog istoka sve kvote za azilante u nemackoj Nije samo to do nas, ima slicnih komentara i spolja.
Pontijak Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nije samo to do nas, ima slicnih komentara i spolja. naravno da ima, kako se to nekada govorilo u proslom veku, crna internacionala, nego ja ipak vise paznje obracam na domace komentare jer sa ovim domacima moram da zivim u istom gradu i zemlji
JozoMujica Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Glupača nastavlja da se ukopava. https://twitter.com/DevicNat/status/632194428287983616
MancMellow Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Pa ona i liči na Katie Hopkins :D Doduše, malo je za "sramim se priznati..."
aram Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 nije to sramota, sramota je ukrasti, prevariti nekog... :p
Sludge Factory Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Daj da neko ko ume dobro da pise, napise neki odgovor gospoji (i Danasu), da se ispotpisujemo i posaljemo im kao reakciju citalaca, da vidimo hoce li da objave. Da zalicimo skroz na devedesete. Mislim, dovoljno bi bilo i "jedi govna" ali to ne bi objavili sigurno. Inace, ona je neka "spisateljica", vidim i Vanja Bulic joj promovisao knjige. Mora da su je zato pitali za misljenje.
Muwan Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ja napisao umeren i odmeren komentar ali nisu ga objavili.
Caligula Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ja napisao umeren i odmeren komentar ali nisu ga objavili. +1 i ja se suzdrzavao ali ne objavise
hazard Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Na kraju će se Evropa ujediniti, ali na desnici. To će biti divan prizor. http://www.youtube.com/watch?v=Cmmw12uj_XQ ...because when Europe goes to the right, it goes on right through Belgium.
Radoye Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ... jer sa ovim domacima moram da zivim u istom gradu i zemlji Pa ne moras, jebiga. Stvar izbora.
Sludge Factory Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Mislio sam da trazimo da objave reakciju u stampanom izdanju. Kad su mogli i ovu njenu bedastocu, red bi bio da objave i odgovor na to. Edited August 14, 2015 by Sludge Factory
Recommended Posts