Meazza Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Mene tu čudi drugo: da neko ume da piše i da je istovremeno ovoliki moron. Kako bre?
Time Crisis Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nije to tako ni loše, nek' izađu iz ormara wannabe fašovi, a ne da se prave fini.
copkillah Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Gde to u Knez Mihajlovoj šetaju migranti ? Svaki dan sam u KM i video sam ih možda nekoliko. A to da odlaze do Vračara na kafu
logoped Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 na temu pomoći Imala sam priliku da posetim ovdašnji Centar za socijalni rad prvih dana , kada su migranti ili azilanti, interesantno još se nije ustalila terminologija, čuje se i čita i o izbeglicama dakako, dakle, odem u Centar, i saznam da 1 Ako pomažem ljudima koji su nelegalno u mojoj zemlji, dakle odnesem hleb majci sa decom i li neko voće ili pampers pelene ili neku odeću samoinicijatrivno činim krivično delo..ja nema auto i da ga imam ne bih živela odprevoza ovih ljudi tamo i ovamo i kojekuda 2. Centar za socijalni rad je dobio zadatak samo da bude staratelj maloletnim licima i onima koje su roditelji usput izgubili, jer se i to dešava 3. Dakle, jedino civilne organizacije, i Crveni krst u varoši imaju pravo da prikupljaju idistribuirarju pomoć, a ja se mogu priključiti kao volonter Na jednoj od prethodnih stranica dala sam linkove za izveštaj obdumna za prošlu godinu i sa jedan zanimljiv seminar od aprila ove godine..mene zanima opšta slika, dakle imaljudi kojima je posao da obradjuju podatke i da sačinjavaju tzv objektivnu sliku stvarnosti.Ali ponavljam i ponavljaću, mi jednostavno nismo u stanju da sagledamo snagu i dubinu i posledice ovih pokreta A marame mogu biti crne, ružičaste, tamnoplave , a najviše nekako bele.ja se setim uvek zavežljaja za put...jedino mislim, u sebi naravno, i za sebe nekako, treba se čuvati reči...blizu ti reč, stoji negde zapisano
svashtabezneshto Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Meni je zanimljiv fenomen vatanja za pasoš zbog fašizacije ovog društva, da bih otišla u neko razvijenije (bogatije) društvo u kom azilanti neće ni da se nađu, jer to društvo ima pare da napravi zidove i da fizički spreči ulazak izbeglica.
yolo Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 na temu bula iz teksta, tacno je da ih ima dosta u knezu i centru grada, narocito oko skupljih radnji. najcesce nisu same nego sa decom, muzevima, drugim zenama - u raznim formatima i brojevima. nemaju veze sa azilantima, radi se ili o porodicama muzeva iz zemalja zaliva koji imaju neki posao ovde ili su u turistickoj poseti. najvise ih ima u kaficima na pocetku kneza, trgu republike i obilicevom vencu.
Caligula Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Meni je zanimljiv fenomen vatanja za pasoš zbog fašizacije ovog društva, da bih otišla u neko razvijenije (bogatije) društvo u kom azilanti neće ni da se nađu, jer to društvo ima pare da napravi zidove i da fizički spreči ulazak izbeglica. Ne preteruj, to je pasos za neki Mars ili tako nesto. Nije Evropa ceo svet btw, eno ti google earth Edited August 14, 2015 by Caligula
Pontijak Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Meni je zanimljiv fenomen vatanja za pasoš zbog fašizacije ovog društva, da bih otišla u neko razvijenije (bogatije) društvo u kom azilanti neće ni da se nađu, jer to društvo ima pare da napravi zidove i da fizički spreči ulazak izbeglica. pa kao sto sirijci zele u nemacku iz svojih razloga tako bi i mi domaci u nemacku iz svojih razloga, svako ima pravo na svoje razloge i na pokusaj da ostvari ono sto zeli btw, koliko se secam ti si na ovoj temi pre iks dana kada smo se svi zezali na temu ucenja madjarskog i drzavljanstva odobravala zelju ljudi da zbog ekonomskih razloga uzmu madjar drzavljanstvo? mada, mozda sam pomesao nikove Edited August 14, 2015 by Pontijak
MancMellow Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) A jel bi mogli i Danas da stavimo na istu listu na kojoj su Kurir i Blic? Mašala, i Srbija dobila svoju Katie Hopkins Na kraju će se Evropa ujediniti, ali na desnici. To će biti divan prizor. Edited August 14, 2015 by MancMellow
svashtabezneshto Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 @Pontijak Puna usta antifašizma u redu za mađarski pasoš. Mislim da ovde nisam pisala ništa na tu temu i da sam se prvi put oglasila kad je postavljen zid.
Pontijak Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 @Pontijak Puna usta antifašizma u redu za mađarski pasoš. Mislim da ovde nisam pisala ništa na tu temu i da sam se prvi put oglasila kad je postavljen zid. izvini onda, pomesao sam nikove, samo se secam da sam ovo Puna usta antifašizma u redu za mađarski pasoš primetio jos ihaj vremena, na prvim stranicama ove teme kada je prica o zidu skliznula u pricu o nacinima dobijanja madjarskog drzavljanstva
copkillah Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 na temu bula iz teksta, tacno je da ih ima dosta u knezu i centru grada, narocito oko skupljih radnji. najcesce nisu same nego sa decom, muzevima, drugim zenama - u raznim formatima i brojevima. nemaju veze sa azilantima, radi se ili o porodicama muzeva iz zemalja zaliva koji imaju neki posao ovde ili su u turistickoj poseti. najvise ih ima u kaficima na pocetku kneza, trgu republike i obilicevom vencu. postoji ozbiljna kolonija Libijaca u Jerkoviću npr
yolo Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ima ih i ovde oko kalenica koliko hoces, pocelo je proslog leta (kad se otvorila smokvica )
garcia Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ali pisanije tog, pardon my zli jezik, gilfa je anomalija u Danasu a ne pravilo i od početka ispada iz koncepcije lista. ne znam sa kojom idejom su je uopšte pozvali da piše za Danas.
svashtabezneshto Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 izvini onda, pomesao sam nikove, samo se secam da sam ovo Puna usta antifašizma u redu za mađarski pasoš primetio jos ihaj vremena, na prvim stranicama ove teme kada je prica o zidu skliznula u pricu o nacinima dobijanja madjarskog drzavljanstva da se razumemo, nemam ja ništa protiv uzimanja bilo čijeg pasoša, imam protiv licemerja kojim se taj izbor opravdava. kao da postoji potreba za pravdanjem.
Recommended Posts