July 31, 20159 yr Kanjiza, turisticka velesila Da je velesila nije - ali ima jednu od poznatijih banja u Srbiji. http://banja-kanjiza.com/ Takodje cesta je destinacija za pripreme nasih sportista pred olimpijade i slicno.
July 31, 20159 yr Brate ovo Pastor što priča - za Kesića. Redovi u poštama, gužve u kafićima... Poslato sa WC šolje by BVK
July 31, 20159 yr jel tamo onaj faši festival? samo po tome znam kanjižu.dobra im reputacija. A po crepu?
July 31, 20159 yr krivac za redove u pošti je western unionPa znam ali ima valjda i neka provizija...
July 31, 20159 yr Juce smo se selili i posto se nema love, zena i ja uzeli da nosimo sofu tih 10ak blokova. Negde na pola puta pridje nam momak - "Ich hilfe, ich hilfe". Pa cekaj, stani, ne mora, hvala, tamte vamte, on je iznese sa nama sve do stana. Sirijac, vec tri meseca u Becu, nabada nesto malo nemackog, engleski nista. Koliko smo shvatili nekim brodom je stigao donekle, pa kroz Makedoniju, Srbiju i Madjarsku do Austrije. Zvali ga na klopu, kafu, nudili mu neku kintu koju smo imali, ni da cuje. "Bruder, bruder", osmeh i ode. I onda neko dodje da deli po nacijama, religijama, boji koze ili polu umesto na ljude i skotove. Može li ovo da se šeruje?
July 31, 20159 yr a ja, pak, znam jednog sirijca koji nije stigao dalje od beograda, i koji kad treba platiti pice kaze "plati ti, nije mi nidocega".