roksi Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 (edited) btw bas volim ovaj njihov oridjinale koji su napravili bez ikakvog budzeta, sa cudnjikavom denserkom:)) (e da, bese jedina koja se javila na njihov oglas za video spot!) Edited October 30, 2019 by roksi
nisam ja Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Da ima tog hurtovog spota, koji je radio skorsiz? A taj tvoj oriđinale će sad premijerno da pogledam. 😊
roksi Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 (edited) 8 minutes ago, nisam ja said: Da ima tog hurtovog spota, koji je radio skorsiz? A taj tvoj oriđinale će sad premijerno da pogledam. 😊 e cekiraj! koreografiju u novom su radili po njenim "idiosinkraticnim" pokretima:)). navodno, samo se pojavila tako obucena, dali joj gde da stane i krenulo - point and shoot (a few takes and it was done!) i super ispao spot. nakon toga je valjda nestala:)) Edited October 30, 2019 by roksi
nisam ja Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Dobro je što su zadržali pokrete. Potpuno autentična stvar. Dok je spot dipešmodantonkorbijnovski. 😊
roksi Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 24 minutes ago, nisam ja said: Dobro je što su zadržali pokrete. Potpuno autentična stvar. Dok je spot dipešmodantonkorbijnovski. 😊 jep! agreed
mustang Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 e sto volim kad mi kaze not available in your country pa moram izokola jaoo sto je lepa prica za video nisam znala
nisam ja Posted November 1, 2019 Author Posted November 1, 2019 E pa denserka je na fotografiji na dnu bazena u novom spotu. Ne?
nisam ja Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 nešto domaće. možda sam malo iznenađen sada ali ne sećam se boljeg spota iz srbije.
I*m with the pilots Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 (edited) Zanimljiv tok radnje, ali ima li neko nekakvo objasnjenje kraja sa ribom..? Edited February 13, 2020 by I*m with the pilots
Peter Fan Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Cijeli album mu je odlican, a video kao da je iz HBO produkcije: Holy Ghost Fire - Paul Cauthen
Recommended Posts