October 30, 20195 yr btw bas volim ovaj njihov oridjinale koji su napravili bez ikakvog budzeta, sa cudnjikavom denserkom:)) (e da, bese jedina koja se javila na njihov oglas za video spot!) Edited October 30, 20195 yr by roksi
October 30, 20195 yr Author Da ima tog hurtovog spota, koji je radio skorsiz? A taj tvoj oriđinale će sad premijerno da pogledam. 😊
October 30, 20195 yr 8 minutes ago, nisam ja said: Da ima tog hurtovog spota, koji je radio skorsiz? A taj tvoj oriđinale će sad premijerno da pogledam. 😊 e cekiraj! koreografiju u novom su radili po njenim "idiosinkraticnim" pokretima:)). navodno, samo se pojavila tako obucena, dali joj gde da stane i krenulo - point and shoot (a few takes and it was done!) i super ispao spot. nakon toga je valjda nestala:)) Edited October 30, 20195 yr by roksi
October 30, 20195 yr Author Dobro je što su zadržali pokrete. Potpuno autentična stvar. Dok je spot dipešmodantonkorbijnovski. 😊
October 30, 20195 yr 24 minutes ago, nisam ja said: Dobro je što su zadržali pokrete. Potpuno autentična stvar. Dok je spot dipešmodantonkorbijnovski. 😊 jep! agreed
November 1, 20195 yr e sto volim kad mi kaze not available in your country pa moram izokola jaoo sto je lepa prica za video nisam znala
December 11, 20195 yr Author nešto domaće. možda sam malo iznenađen sada ali ne sećam se boljeg spota iz srbije.
February 13, 20205 yr Zanimljiv tok radnje, ali ima li neko nekakvo objasnjenje kraja sa ribom..? Edited February 13, 20205 yr by I*m with the pilots
February 14, 20205 yr Cijeli album mu je odlican, a video kao da je iz HBO produkcije: Holy Ghost Fire - Paul Cauthen