mustang Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 (edited) On 2/2/2018 at 7:08 AM, Strucnjak said: ajd i ja da se prijavim, ovo je relativno novo, a dobro: za uvce dusu dalo! thx...će utefterimo i ovu pesmu (fenomenalna za voznju u kolima) i sve ostale sto su napravili. podseca na old times ali sa novim zvukom spot super krece ali posle postaje dosadan. lep covek glavni glumac. obrijala bih mu one brcice samo tako Edited February 3, 2018 by mustang
Strucnjak Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 za uvce dusu dalo! thx...će utefterimo i ovu pesmu (fenomenalna za voznju u kolima) i sve ostale sto su napravili. podseca na old times ali sa novim zvukom spot super krece ali posle postaje dosadan. lep covek glavni glumac. obrijala bih mu one brcice samo tako [emoji4]Powerdance je projekat Luke Solomona i nekih ortaka iz Londona, jedan LP za sada, sjajan soulful i funky materijal za dom/auto/klub, drago mi je da ti se svidja. I Kakav je to gej bez brkova? [emoji2] Sent from my SM-J730F using Tapatalk
roksi Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 ne znam gde da stavimo ovo ali imam veliku molbu: trebaju mi kratki approx. 1min dugi (zapravo kratki!) filmovi/spotovi/isechci a da su atmosfericni (short films that communicate atmosphere). pa ako neko ima neki predlog... - unapred zahvalna :*
mustang Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 ajoj depresivne li pesme da udarim glavom o zid. super je ideja al postane dosadno same zenske a nigde golih dupeta ...salim se..previse su jendolicni svi, naletis na dva muskarca, pseto i dete ..moglo je biti sa zanimljivijim likovima
roksi Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 sve to manje-vise stoji ali mi je ideja da je rec o samo jednom ("jednostavno") pozicioniranom kadru, kroz koji je komplet prica prenesena, mnogo elegantna. bas volim takve geste - uvek padnem na tako nesto (dira mi u moju mono-ha-japanofil zicu;).
mustang Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 a da, to se slazem... pokusavam da se setim jos nekog spots ali ne mogu. ima isti kadar ali se igra zumom (moloko, d’angelo-mozda?)
I*m with the pilots Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 (edited) Iz rubrike "what has been seen, cannot be unseen" Edited September 3, 2019 by I*m with the pilots
nisam ja Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Marcela ima oko. Spot ima dobrih momenata.
roksi Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 9 minutes ago, nisam ja said: Marcela ima oko. Spot ima dobrih momenata. uu mene ovo asociralo na sledeci mix: le mepris + nocturnal animals +
Recommended Posts