autsajder Posted November 26 Posted November 26 On 19. 10. 2024. at 2:26, kipo said: Ako ima bolje dacu da me jebe ceo stadion Je li ti poznat Nešin dokumentarac sa auto-puta bluza, kada obilazi kultna mjesta, Memfis, Misisipi.. i razgovara sa lokalnim majstorima, pa i svira sa njima? Pustio ga RTS prije neki dan, uhvatio sam drugu polovinu i baš uživao. Odlično je režirano, a dominira njegovo čisto oduševljenje i saživljenost sa tom muzikom i mjestima iako dolazi sa druge strane planete. 2 1
kipo Posted November 26 Posted November 26 1 hour ago, autsajder said: Je li ti poznat Nešin dokumentarac sa auto-puta bluza, kada obilazi kultna mjesta, Memfis, Misisipi.. i razgovara sa lokalnim majstorima, pa i svira sa njima? Pustio ga RTS prije neki dan, uhvatio sam drugu polovinu i baš uživao. Odlično je režirano, a dominira njegovo čisto oduševljenje i saživljenost sa tom muzikom i mjestima iako dolazi sa druge strane planete. Da, naravno. Nenad je bogotac. Zao mi sto nisam cesto u Bg da ga nahvatam. On i Pera Dzo u Vox npr Ako jos tezgare zajedno uopste
Recommended Posts