autsajder Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 On 19. 10. 2024. at 2:26, kipo said: Ako ima bolje dacu da me jebe ceo stadion Je li ti poznat Nešin dokumentarac sa auto-puta bluza, kada obilazi kultna mjesta, Memfis, Misisipi.. i razgovara sa lokalnim majstorima, pa i svira sa njima? Pustio ga RTS prije neki dan, uhvatio sam drugu polovinu i baš uživao. Odlično je režirano, a dominira njegovo čisto oduševljenje i saživljenost sa tom muzikom i mjestima iako dolazi sa druge strane planete. 2 1
kipo Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 1 hour ago, autsajder said: Je li ti poznat Nešin dokumentarac sa auto-puta bluza, kada obilazi kultna mjesta, Memfis, Misisipi.. i razgovara sa lokalnim majstorima, pa i svira sa njima? Pustio ga RTS prije neki dan, uhvatio sam drugu polovinu i baš uživao. Odlično je režirano, a dominira njegovo čisto oduševljenje i saživljenost sa tom muzikom i mjestima iako dolazi sa druge strane planete. Da, naravno. Nenad je bogotac. Zao mi sto nisam cesto u Bg da ga nahvatam. On i Pera Dzo u Vox npr Ako jos tezgare zajedno uopste
kipo Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 No one can sing the blues like Blind Willie McTell, kako rece Bob Dylan, ali ovi ljudi su zaista sjajni
Filozof manijak Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Kad obrada (po mom mišljenju) prešiša original
makaronee Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 the begining was simple, just a pulse.. 1
wayfaring stranger Posted Friday at 17:59 Posted Friday at 17:59 Najbolji komentar: Notorious Lemmy Hendrix against the machine
Recommended Posts