October 10, 2024Oct 10 24 minutes ago, Ras said: Ovaj te tekst inspirisao? OKO :: Музика :: Стив Кропер, други највећи гитариста свих времена и командант соул параде: О Пуковнику нема ко да пише (rts.rs) Naravno gospodine Holms! (Nekako sam taj tekst preskočio ranije. Čitao sam sinoć i onaj o Kvaki, al nisam ništa pustio... još uvek... Mada, sve je moguće. Žikica je rođeni guru. Tako da ako ovde postavim "Za sina da nađem majku", da se zna da nisam odlepio.)
October 10, 2024Oct 10 Nema misterije! Sveže mi je u glavi, pre neki dan sam pročitao taj tekst o Kroperu. Edited October 10, 2024Oct 10 by Ras
November 10, 2024Nov 10 Opal sa Hope Sandoval na vokalima na snimku iz Italije iz 1988. godine, kako stoji u opisu videa na YT sviraju Dorse, Indian Summer:
November 17, 2024Nov 17 Quote A cover of the Joy Division classic by PJ Harvey and Tim Phillips. Appears on the soundtrack for the TV series 'Bad Sisters' S2. Season Premiere: Nov 13, 2024 / Soundtrack Premiere: Nov 15, 2024
November 19, 2024Nov 19 Izgleda da opet ulazim u Scott Walker fazu, ali taj glas i njegove interpretacije jednostavno su magične! The Ballad of Sacco and Vanzetti Evo i akustične verzije Joan Beaz